Foto: PR
Fendi Baguette

Se den nye Fendi-video med Winnie Harlow og Shannon Hamilton – og læs en eksklusiv Q&A med supermodellerne

af Amalie Takahashi Christiansen 19/03/2020
Fendi lancerede den 16. marts 2020 endnu en video i kampagneserien under navnet #BaguetteFriendsForever, der fejrer den ikoniske taskemodel, Baguetten. Nyeste tiltag i den forbindelse er en video, der hylder venskabet, hvor supermodellerne og veninderne Winnie Harlow og Shannon Hamilton er i front. Se den søde video og læs en eksklusiv Q&A med dem her...

Det italienske modehus Fendi kigger tilbage på 20 år med taskemodellen, Baguette, og det fejres blandt andet med videoer under navnet #BaguetteFriendsForever, der hylder venskab og kærlighed til mode med en sjov og finurlig tone - to venner, en by og den ikoniske Baguette.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De første videoer blev offentligtgjort i sommeren 2019, men den 16. marts 2020 tilføjede Fendi endnu en serie af tre korte film til porteføljen, og denne gang er det supermodellerne og veninderne, Winnie Harlow og Shannon Hamilton, der er i front.

Den ikoniske Baguette-taske har været en ikonisk it-taske siden tidernes morgen, hvor Carrie Bradshaw og veninderne i 90’ernes Sex and the City satte den på modedagsordenen - og tasken er fortsat en darling i modebilledet i dag.

ELLE er blevet inviteret indenfor i Fendis #BaguetteFriendsForever-univers til en eksklusiv Q&A med den canadiske supermodel Winnie Harlow og den jamaicanske model og influencer Shannon Hamilton, der står side om side med den omtalte it-taske i den nye kampagnefilm.

Læs med når Winnie Harlow og Shannon Hamilton fortæller om deres Fendi-eventyr.

Psst! Se videoen nederst i artiklen.

Foto: PR

Hvad betyder venskab for jer?

Winnie Harlow: ”Venskab er meget vigtigt for mig. Loyalitet er en stor del af mine venskaber, og for mig er der ikke noget bedre end at have en ved sin side, der har ens ryg gennem gode og dårlige tider.”

Shannon Hamilton: ”Venskab betyder alverden for mig. Det betyder kærlighed og loyalitet, og det er den vigtigste ting at have i livet. Uden begge dele har du ingenting.”

Hvad kan I bedst lide at lave med jeres bedsteven?

Winnie Harlow: ”Siden de fleste af mine bedstevenner bor på den anden side af jorden og med mit hektiske skema, Facetimer vi altid. Når jeg bruger min mobil, dag eller nat, er det meget ofte for at tale med en af dem.”

Shannon Hamilton: ”Jeg kan bedst lide at have kvalitetstid sammen.”

I har været bedstevenner i lang tid, hvad er det bedste ved jeres venskab?

Winnie Harlow: ”Det bedste ved vores venskab er, at vi altid har og altid vil være der for hinanden. Jeg kan altid være mig selv fuldt ud med Shannon. Jeg synes, det er en meget vigtig ting i vores venskab.”

Shannon Hamilton: ”Det bedste er, at jeg har fundet min soulmate i min bedsteven. Hun er som min søster, og det er en berigelse at have hende i mit liv.”

Fortæl os om Fendi-skydningen i Miami - hvordan ville I beskrive byen?

Winnie Harlow: ”Skydningen i Miami var en drøm! Miami er et af mine favoritsteder og at være i stand til at køre ned ad Ocean Drive med min bedsteven og bare se byen sammen med al den kunst, var bestemt en oplevelse, jeg aldrig vil glemme.”

Shannon Hamilton: ”Skydningen i Miami med Fendi er det mest fænomenale og bemærkelsesværdige øjeblik i år. Et øjeblik jeg aldrig vil glemme. At arbejde i min ynglingsby med et så ikonisk brand som Fendi sammen med min BFF var virkelig en velsignelse.”

Foto: PR

Hvad betyder Fendi for jer?

Winnie Harlow: ”Fendi har for mig altid handlet om luksus! Fra fine pelse til tidløse lædervarer og selvfølgelig min favorit, Baguette-tasken!”

Shannon Hamilton: ”For mig er Fendi et synonym til luksus og mode på samme tid.”

Tre ord, der beskriver Fendi Baguette-tasken?

Winnie Harlow: ”Tidløs, sjov og legendarisk.”

Shannon Hamilton: ”Must-have, ikonisk og sofistikeret.”

Ville I definere Baguette-tasken som ikonisk? Og hvorfor?

Winnie Harlow: ”Helt bestemt! Det er en model, som jeg kan huske, at jeg så som ung. Alle ikoner som Carrie Bradshaw havde den! Faktisk er Baguetten blevet genopfundet i årevis, og den er stadig meget ikonisk.”

Shannon Hamilton: ”Ja, selvfølgelig! Baguetten er en bemærkelsesværdig taske, der udgør et statement, hver gang du bærer den.”

Psst... Hvis du have et smugkig af Winnies og Shannons #BaguetteFriendsForever-eventyr, så se med i videoen herunder.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her