Funda Christophersen
Trends

Scandi girls: Funda Christophersen

af Simone Høgh 16/02/2016
I ELLEs februar nummer, Skandicool, var der fokus på de unge, smukke og stilsikre Scandi girls. ELLE tog en snak med fire af skandinavens mest succesfulde bloggere, og denne gang stiller vi skarpt på danske Funda Christophersen, der er medejer og stilredaktør på Luellemag.com og står bag bloggen Byfunda.com. Læs hele interviewet lige her..

I ELLEs februar nummer var der stor fokus på skandinavisk mode og dens kendetegn. ELLE tog en snak med fire unge, smukke og stilsikre Scandi girls, der med hver sin blog giver et indblik i livsstilen.

I dag stiller vi skarpt på danske Funda Christophersen, der er medejer og stilredaktør på Luellemag.com samt står bag bloggen Byfunda.dk. Den 32-årige Funda har blogget siden 2009, hvor det stadig var ret nyt i Danmark. I dag er hun medejer og stilredaktør på Luellemag.com, blogger på Byfunda.com og har netop vundet prisen som Bedste nordiske modeblog – kvinder ved Zalando Blogger Awards 2015.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ELLEs redaktør, Malou Wedel Brunn, tog en snak med den succesfulde Funda om skandinavisk mode og personlige drømme.

Læs hele interviewet her:

Hvad kan danske bloggere?

Der er meget fokus på de danske – og skandinaviske – bloggere i øjeblikket, og jeg tror bestemt, det er pga. vores meget rene og minimalistiske stil, som kommer til udtryk både i måden, vi klæder os på, og den måde, vi indretter vores hjem. Folk i udlandet er altid meget begejstrede, når de hører, at man er fra københavn, hvilket jo er dejligt for os danske bloggere.

Hvad betyder Instagram for dig som blogger?

Jeg bruger instagram dagligt, og det er for mig blevet en rigtig god måde at visualisere min kreativitet på. Derudover er det en fordel – både for mig selv og for potentielle samarbejdspartnere – at instagram er så transparent, da man meget let kan få et overblik over, hvor mange og hvem man når ud til. På et personligt plan synes jeg også, det er en fin måde at opbygge en slags fotoalbum på, hvor man kan se tilbage på de mange rejser og oplevelser, man har haft.

Hvor ser du dig selv om fem år?

Jeg ser mig selv med to børn og en karriere, der kører fantastisk. Forhåbentlig har jeg en hel redaktion og laver spændende kreative samarbejder – på sigt måske også noget mere med interiør.

Du er jo også medejer af onlinemagasinet Luelle...

Luelle var en stor drøm for min partner, Marie Hindkær Wolthers, og mig, da vi gik i gang i 2013. Vi havde begge drømt om at have vores eget magasin, og igennem vores år som bloggere føltes dette helt rigtigt. Vi har haft mange spændende skydninger med it-girls både i udlandet og herhjemme og har et skønt team, der arbejder med os hver dag. Et magasin er noget andet end en blog, fordi der er mere fokus på det redaktionelle indhold fremfor os selv. Jeg kunne klart se Luelle som et fysisk magasin, der blev udgivet hvert halve år, men det er der ikke nogen planer om lige p.t. så det må tiden vise.

Hvad kendetegner skandinaviske – og danske – it-girls?

Indbegrebet af skandinaviske it-girls er deres æstetiske sans og deres underspillede look. Vi er nok bare en smule mere afslappede i danmark, f.eks. kan vi sagtens møde op til diverse events eller middage med sneakers på, og vi foretrækker nok at være en smule underdressed fremfor overdressed.

Hvad kan skandinavisk (og dansk) mode?

Skandinavisk mode er klassisk og tidløs med rene naturlige toner og farver, som vi kan have i vores garderober igennem flere sæsoner. selvfølgelig går vi med farver, mønstre og blomsterprint i sommersæsonen, men stadig på en mere nedtonet måde end f.eks. sydpå. Dansk mode er underspillet, minimalistisk og mest af alt afslappet. De danske designere har fået øget fokus de seneste år, og med brands som Ganni, By Malene Birger og Designers Remix tiltrækkes folk fra hele verden.

Psst.. se galleriet nedenfor, hvor Funda viser glimt fra sin hverdag.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her