Foto: Polina Vinogradova
Nyt magasin

Nyt ELLE på gaden: Tessa på forsiden + årets kvinder

af Nikita Hoffmann Andersen 26/11/2020
Torsdag den 26. november er ELLEs decembernummer på gaden. Dansk raps nye stjerne, Tessa, er på forsiden. Mød hende i et stort interview inde i magasinet.
Torsdag den 26. november er ELLEs decembernummer på gaden.   På forsiden stråler en af 2020’s mest markante personligheder: benhårde og skrøbelige Tessa. På halvandet år har hun rappet sig fra Hundige til toppen af dansk rap – og i månedens ELLE får du hende over hele 10 tider.   Udover Tessa hylder vi også 17 andre kvinder, som på hver sin måde har sat et aftryk på året, der snart er gået. Vi sætter naturligvis spot på Sofie Linde, men også Natasha Al-Hariri, Mette Østergaard, Mona Tougaard og altså 12 andre.   Og apropos hyldest, så løfter vi endelig sløret for årets ELLE Style Awards-vindere - fra det vildeste modeshow, som vi stadig taler om, til skobrandet, der decideret skaber ’boots made for walking’ med minimalt brug af vand - og de 9 andre priser. Vi råber i kor: TILLYKKE!  
  I decembernummeret har moderedaktionen selvfølgelig også samlet de bedste, fineste og lækreste drømmegaver, som vi både vil elske at give og modtage i juledagene, vi guider dig også til din vinteruniform (tænk militærreferencer med et feminint touch), og så sætter vi spot på årets vildeste trend: sweatsuitet - som vi i øvrigt elsker så meget, at vi har designet vores helt egen version i samarbejde med sportswearbrandet 7 Days Active - læs mere om det i magasinet.   På beautysiderne guider skønhedsredaktøren dig til de bedste produkter, som du bliver glad for længe efter, gavepapiret er taget af, og så kigger vi vanen tro ind i et misundelsesværdigt (og Chanel-spækket) skoskab.   Alt det, og meget mere, får du i ELLEs decembernummer - og du får herremagasinet @dossierdanmark med i købet.    ELLEs decembernummer er på gaden torsdag den 26. november.