Fem minutter med stylist og iværksætter Trine Kjær
Foto: Pia Winther
Interview

Fem minutter med stylist og iværksætter Trine Kjær

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 6/09/2018
Hvor i København spiser stylist og iværksætter Trine Kjær morgenmad? Hvor køber hun blomster? Og shopper vintage? ELLE mødte hende.
Hun er stylist, influencer og iværksætter med eget beautybrand. Og så bor hun i en villalejlighed på Frederiksberg med sin forlovede DJ, tv- og radiovært Nicholas Kawamura (som hun skal giftes med den 8. september) og deres datter Roberta. ELLE besøgte hende og spurgte hende om …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den bedste måde at starte dagen på? ”Det er helt klart ved at ligge i sengen med Nicho og Roberta (hhv. Trines mand og deres datter, red.). For tiden kommer Roberta ind omkring kl. 5:30, og så kan vi få hende til at sove et par timer mere, hvis vi putter hende ind til os. Når alle er vågne, spiser vi morgenmad sammen. Så følger Nicho hende i vuggestue, og jeg tager over og træner. Jeg får ikke trænet, så ofte som jeg gerne ville, men jeg gør det dog af og til. Efter træning begynder jeg at arbejde, og så er klokken blevet omkring 9:30. Det er den perfekte morgen. Vi prøver generelt ikke at have alt for travlt om morgenen, så Roberta får en nogenlunde rolig start på dagen.” Favoritsted at spise morgenmad i byen? ”Vi kigger meget efter, hvor der er en barnestol, haha! Så Meyers på Gl. Kongevej bruger vi rigtig meget, og ellers elsker jeg Promenaden – en franskinspireret restaurant, der er genåbnet på Frederiksberg Allé. Og så ligger Granola også tæt på hvor vi bor, men Meyers er altså en hverdagsfavorit, fordi det er nemt, når man har børn.” Det bedste sted at købe blomster? ”Blomsterskuret på Værnedamsvej er jo fantastisk, og så elsker jeg Poppy Kalas, fordi det passer så godt til min smag. Ejeren har også sin biks ret tæt, hvor jeg bor, og jeg køber gerne en buket der om fredagen, hvis vi skal have gæster.” Læs også: Trine Kjær: Se mine sko Det bedste sted at shoppe vintage? ”Jeg har lige lavet en stor kampagne med Røde Kors, og jeg kan bedst lide at købe vintage i Røde Kors-butikker, for det kan man gøre nogle lidt bedre køb. Min favorit Røde Kors-butik ligger på Nørrebrogade, men der kommer også mange studerende, så der er mange om buddet. I butikken på Gl.Kongevej kan man godt være heldig, at en rig Frederiksbergdame lige har indleveret noget. Hvis jeg skal i en velassorteret vintagebutik, tager jeg til Studio Travel på Blågårdsgade eller Prag, der har butikker på både Frederiksberg og Nørrebro.” Vores septembernummer har jo italiensk tema derfor; dit top tip til Italien? ”Spis, spis, spis! Og undgå de steder, hvor alle andre danskere rejser hen. Vi har holdt sommerferie i Puglia, som er helt sydpå. Jo sværere det er at komme til desto bedre, for så skal man jo virkelig ville det! Øerne er også fantastiske; Sicilien er virkelig stor, så der er masser af steder uden særligt mange mennesker, og så elsker jeg også Sardinien. Jeg er også helt vild med den italienske riviera og af storbyer synes jeg, at Milano er super undervurderet ikke mindst shoppemæssigt. Og så er Rom nok verdens mest romantiske by!”

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her