En hilsen fra chefredaktricen: Family business!
Trends

En hilsen fra chefredaktricen: Family business!

af Kirstine Juhl 27/09/2017
Denne måneds ELLE magasin er en hyldest til den moderne børnefamilie og de familiære relationer på godt og ondt. Få blandt andet et indblik i den ikoniske Lynggaard-familie, som oser af stil, kærlighed og respekt. Læs chefredaktricens leder her, der forklarer tankerne bag månedens magasin - et magasin der naturligvis også er spækket med de nyeste trends indenfor mode, skønhed, bøger, kunst og film.

Tekst: Cecilie Ingdal

Vi har flashet vores avocadomadder med eller uden pocheret æg, vores acai- eller chiagrød tilsat smuk topping og vores morgenkaffe i Jessica Hans-, Peter Shire- eller Würtz-kopper etc. Også vores motionsvaner med løbeskoene i fuld firspring, vores veltrimmede maver (ahem, hvis vi har sådan en) og mere eller mindre krævende yoga- og pilatesstillinger er blevet vist frem – for slet ikke at tale om vores ferieparadis med turkisblåt vand tilsat SoMes yndlingsingredienser: solskin og palmer. Alt sammen for at styrke vores individuelle sider, som jo så alligevel synes ret så kollektive. Men noget af det, som vi allerhelst flasher på SoMe, er det, som kun er vores: Familien. 230 mio. hashtags på ordet ’family’ og næsten tre mio. på ’familie’ kan jeg finde ved en hurtig søgning på Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For der er i den grad gået mode i familien. Skilsmisseprocenten er stadig på retræte i forhold til ’rekordåret’ 2014, hvor næsten 20.000 danskere klikkede sig til en skilsmisse med Nem-id i hånden, og vi skilter som aldrig før med billeder af vores nærmeste. Profiler, hvor netop (den überlækre, naturligvis) familie er omdrejningspunktet, tiltrækker og inspirerer os – tjek bare instagramprofiler som Taza, MarieChantal22 og CharlotteLynggaard_dk. Sidstnævnte krydrer med glimt af kærlighed til (hele) familien ind imellem de overdådige smykker og sin cool stil – man blev vel kåret til Årets ELLE Style Awards Stilikon 2015.

Og netop Lynggaard-familien blev en slags ledestjerne for os på ELLE, da vi skulle lave denne udgave af magasinet, hvor vi hylder familien og de familiære relationer. For Lynggaard-familien er på mange måder ikonisk, og alt omkring dem oser af stil, kærlighed og respekt for hinanden. Læs bare selv på side 72, hvor far, datter, søn og svigerbørn fortæller om, at det at arbejde sammen på ingen måde sætter en stopper for lysten til at ses privat på kryds og tværs. Tværtimod. Rundtom i magasinet kan du møde tilsvarende relationer båret af respekt og kærlighed, ligesom du på siderne efter Lynggaard kan møde en anden familie, der på alle måder er et foregangseksempel på, hvordan man rummer dine, mine og fælles børn – OG ikke mindst hinandens ekser. Som læser får man i den grad lyst til at gøre sig bare lidt mere umage på rummelighedsbarometeret. Og så er denne udgave af ELLE selvfølgelig også som altid spækket med mode! Denne måned har moderedaktionen fortolket sæsonens måske mest eksklusive trend, Studio lady, hvor blød silke, elegant velour, intense farver og lækre print folder sig ud; smukt til alle, uanset alder og placering i familien. Rigtig god læselyst,
Psst... Med månedens magasin får du også ELLE Decoration. Her sættes fokus på trenden 'mix 'n' match', hvor indretningen er dikteret af smukke mønstre, fine detaljer og eksklusive materialer. Du kan også komme indenfor hos smykkedesigner Orit Elhanati, indretningarkitekt Natalia Sanchez og chefredaktør Cecilie Ingdal. I galleriet kan du se chefredaktricens favoritter lige nu...

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her