Gigi Hadid spottet i Saks Potts jakke
Foto: All Over Press
Mode

Topmodellen Gigi Hadid spottet i Saks Potts jakke

af Kirstine Juhl 18/12/2017
Gigi Hadid er for nyligt blevet spottet i New York iført Saks Potts. Og supermodellen er langt fra den eneste celeb, som har kastet sin kærlighed på det danske brand og deres farverige univers. Se hvilke andre it-kvinder, der har båret det danske brand, og hvor du kan købe jakken her!

Gigi Hadid er for nyligt blevet spottet i den pink-farvede 'Lucy' jakke fra det danske brand Saks Potts, som er kendt for deres finurlige og farverige univers.

Dog er topmodellen langt fra den eneste celeb, som har kastet sin kærlighed på det københavnsk-baserede brand. 

For også helt store it-kvinder som Alexa Chung, Rihanna og ikke mindst Queen-B Beyoncé er før blevet spottet i de legesyge klæder, som er foreviget på Saks Potts Instagram: 

 

Et opslag delt af SAKS POTTS (@sakspotts) den

18. Okt 2017 kl. 2:38 PDT

 

Et opslag delt af SAKS POTTS (@sakspotts) den

3. Mar 2017 kl. 11:45 PST

 

Et opslag delt af SAKS POTTS (@sakspotts) den

2. Apr 2017 kl. 12:17 PDT

Saks Potts har altså vundet nogle meget prominente kvindehjerter, og vi kan ikke vente med at gå sidste del af vinterhalvåret i møde iført de varme, farvede pelse fra det hypede (og dygtige!) brand.

Gå i fodsporene på Gigi, Rihanna, Beyoncé og Alexa Chung og få fingrene i den jakke, Gigi holder sig varm med lige her.

Psst... Leder du stadig efter den helt rigtige julegave? Giv et abonnement, som varmer langt ind i det nye år. Klik på banneret herunder for at sikre dig den perfekte julegave til hende (eller ham), du holder mest af.