Her er de største streetstyle-trends fra 2017

Foto: All Over Press
Designere, streetstyle-fotografer, modeller, magasiner og influencerne går snart en travl tid i møde, når de internationale modeuger begynder at banke på. 
 
 
Modeugerne starter i Stockholm, hvorefter den københavnske modeuge tager over fra den 31. januar. Som optakt til alle modeugerne og alle de kommende streetstyle-billeder, som følger med, har vi taget en tilbageblik på nogle af de tendenser, der dominerede streetstyle-scenen i 2017.
 
Et år, der først og fremmest bød på et gensyn med 90’er-moden i form af bæltetasken, der fik en fortryllende 2017-makeover hos flere internationale modehuse, herunder Guccis ’GG Marmont matelassé’ bæltetaske og Pradas ’Cahier'-model.  
 
 
Et par andre uundgåelige 90'eri-tems i 2017 var uden tvivl hårklemmen, ”hurtigbrillen” og denim i alle afskygninger. 
 
Men det forgangene år bød også på andet end 90'er-referencer.
 
Vi så nemlig også et mere maskulint og androgynt udtryk, der blant andet kom til udtryk i form af oversized blazere og trenchcoats, sporty styles og uniform-referencer, som blandt andet var at spotte hos Dior, hvor topmodellerne spankulerede ned ad catwalken iført baretter, pilotbriller og oversized blazere og trenchcoats.
 
Og så må vi bestemt ikke glemme 2017 for årets bemærkelsesværdige sko.
 
Vi så både Balenciagas populære sneakers ’Triple-s’, Manolo Blahniks ’kitten heels’, Balenciagas ’Knife’-støvler og ikke mindst Chanels glitterstøvler, der alle i den grad har været med til at sætte sit præg på streetstyle-scenen anno 2017.
 
 
Og med 2017 in mente glæder vi os allerede til at se, hvad både den danske og internationale modescene har at byde på i 2018. Det kan kun blive godt!
 
I galleriet nedenfor har vi samlet 20 streetstyle-looks fra 2017, hvor alle de tendenser og trends, der dominerede streetstyle-billedet kommer til udtryk - selvfølgelig båret af modebranchens største modeller, bloggere og influencere.
 

De bedste streetstyle looks fra 2017

 

 

Relaterede artikler