En hilsen fra chefredaktricen: En festlig tirsdag

En hilsen fra chefredaktricen: En festlig tirsdag
Foto: Sean McMenomy

Tekst: Cecilie Ingdal

"Du er forhåbentlig godt i gang med børneopsparingen,” siger pædagogerne i min datters børnehave ofte til mig som kommentar til min datters åbenlyse interesse, når jeg kommer og henter hende, og hun igen har sneget sig til at tage en af sine små veninders sko på … Vel at mærke altid et par, der er endnu mere lyserøde, fyldt med pailletter eller andre glimmereffekter, end dem, hun selv kom i …

Og jo, jeg er da godt i gang, for hjemme er hun også som en hundehvalp efter mine sko og hopper gladeligt i mine 12 cm høje guld-gucci’er, mine perlebesatte Miu Miu’er, mine peeptoe-Louboutin’er med håndsatte similistene eller mine Proenza Schouler med spejldekorerede hæle – som hun i øvrigt nærmest ubesværet spankulerer rundt i. Og hun tilsætter naturligvis gerne en Elsa-, Askepot-, Belle- eller anden glimmerfyldt prinsessekjole med slæb, pufærmer og tyl og alle de ringe, hun kan have på sine små fingre.

Og sådan bliver så godt som hver dag til en fest – ikke bare for den treårige, men også for moren, der bliver mindet om, at lidt glimmer på en tirsdag kan skabe masser af glæde. Og glæde (og glimmer) på en tirsdag er i den grad det, vi håber at give dig og alle landets andre modeinteresserede, når vi den 23. maj for femte gang afholder ELLE Style Awards, hvor vi hylder den danske modebranches – set med ELLE-øjne – allerdygtigste lige nu.

Derfor kan du også i denne måneds ELLE ikke alene møde 40 forventningsfulde nominerede, men også to kvinder, der på alle måder er en vidunderlig fest at være i selskab med – og som forhåbentlig ALDRIG lader den indre barnetrang til udklædning i kulørte outfits, fjer, pailletter, similistene, glitrende makeup og pastelfarvede lokker brænde ud.

Det er naturligvis de damer Oh Land og Signe Lindkvist, jeg taler om. For den pinkhårede musiker og den platinblonde tv-vært optræder gennem ELLE for første gang som duo, og du kan godt regne med, at de to som aftenens elskværdige, festlige og glimmerklædte værtindepar vil sørge for, at vi alle får lidt mere at smile, klappe og storgrine ad – uanset om du følger festklædt med fra salen (du kan nå det endnu, tjek ELLE.dk/billet for billetter) eller på vores SoMe-kanaler eller venter med at få det hele serveret i vores særmagasin, der udkommer sammen med ELLE efterfølgende.

Og hvad tager man så på, når man vil være festlig a la ELLE Style Awards og S/S 2017? Det har ELLEs moderedaktion bl.a. et bud på i modeguiden på side 48 og i den smukke modeserie på side 96. Med andre ord: Der er ingen undskyldning for ikke at gøre dette forår til dit mest overdådige nogensinde. Bare spørg min datter, Oh Land, Signe Lindkvist – og din egen indre cirkusprinsesse.

Rigtig god læselyst,

Se med i galleriet, hvor vi har samlet chefredaktricens favoritter...

En hilsen fra chefredaktricen: En festlig tirsdag

 

Relaterede artikler