Nyt hår Hailey Bieber har sagt farvel til det blonde hår

Foto: MEGA

Den smukke model, Hailey Bieber, har længe været kendt for sit signaturblonde hår, men nu har hun skiftet det ud med et nyt og mørkere look.

Haileys hårstylist, Amanda Lee, har nemlig transformeret modellens lyse lokker ind til en smuk og naturlig bronde-farve, som er en mellemting mellem blondt og brunt hår – og hvad vi på godt dansk vil kalde for en leverpostejsfarve.

Læs også: Smarte, små fletninger

Hailey Biebers hår ligner dog alt andet end, hvad vi ofte sammenligner med kedeligt leverpostejshår. Blandingen af den smukke, varme, brune farve og de lyse, naturlige, honning-farvede highlights giver hende et nyt, chik og naturligt look, som vi er helt vilde med!

Læs også: Hailey Bieber svarer på graviditetsrygter

Det bronde look er uden tvivl populært, og er blandt andet også set på kendisser som Kim Kardashian, Khloe Kardashian og Lily James.

I disse tider, hvor frisørsalonerne er lukkede, er dette da også det helt perfekte look! Du slipper for de slemme udgroninger, og får i stedet en mild og naturlig hårfarve, som passer sig selv.

Måske du allerede er så heldig at være indehaver af det naturlige, bronde hår, eller måske din hårfarve er lidt lysere eller mørkere? Én ting er sikkert: Det naturlige hår trender, og vi er all in for det!

Læs også: Se Hailey Bieber og Kendall Jenner i årets sjoveste Carpool Karoke

I galleriet herunder har vi samlet 6 produkter, som sørger for a give dine lokker al den pleje, som de har brug for – uanset om du så har bronde, blonde, brunt, sort eller rødt hår (eller noget helt sjette).  

6 produkter, der giver smukt og velplejet hår

Læs også: Denne frisure skal du have baseret på dit stjernetegn

Relaterede artikler