Carpool Karaoke Se Hailey Bieber og Kendall Jenner i årets sjoveste Carpool Karaoke

Foto: The Late Late Show

Tv-værten Jamens Cordens mini-serie, Carpool Karaoke, er kun vokset i popularitet siden sit første afsnit.

Talrige sangere og sangerinde har igennem tiden siddet på passagersædet, mens de har ”hjulpet” James Corden igennem trafikken. Vi har kunne nyde carpool karaokes med navne som Adele, Ariana Grande, Justin Bieber, Shawn Mendes og Paul McCartney – for at nævne nogle få.

Men også celebs, der ikke er kendt for deres sangstemmer, har frekventeret programmet. Blandt andet kunne vi for to år siden nyde USA’s daværende førstedame, Michelle Obama, i en duet med tv-værten, ligesom at Victoria Beckham også har været gæst. Og alle ovenstående beviser altså, at man per lov skal synge (højt og indlevende) i bilen!

Læs også: Hailey Bieber åbner op omkring fremtiden med børn.

Nu er der altså gode nyheder til alle carpool karaoke-fans. Den nyeste video er nemlig ude, og her tager vi på en køretur med modellerne Hailey Bieber og Kendall Jenner.

Der er selvfølgelig ingen carpool karaoke uden sang, og Hailey og Kendall giver den da også alt, hvad deres lunger kan trække til hits som Panic og Party in the USA – sidstnævnte gæstes selvfølgelig af Miley Cyrus herself.

Men udover at berige os med deres sangstemmer, udsættes Hailey Bieber og Kendall Jenner desuden for en løgnedetektor. Her skiftes de to modeller til at stille hinanden spørgsmål, og løgnedetektoren afslører derefter, om de taler sandt eller lyver.

”Har du nogensinde lavet en fake Instagram-profil, for at se hvad dine ekskærester lavede?” spørger Hailey Kendall, der grinende svarer ”det kender du jo godt svaret på, ja!”. Dette viser sig altså at være sandt, og Kendalls ekskærester som Blake Griffin, Jordan Clarkson og A$AP Rocky skal måske tjekke deres følgere ud for en hemmelig Kendall Jenner-profil.

Læs også: Kendall Jenner er back on track med basketballkæresten.

Endnu værre går det da Kendall Jenner spørger den nygifte Hailey Bieber om hendes mand, Justin Bieber, synes, at hun er cool. Hailey bryder ud i grin og svarer ”Selvfølgelig!”, men løgnedetektoren lyver ikke, og den siger, at Hailey taler falsk. Ups! Gad vide hvorfor den 24-årige popprins ikke bryder sig om næstyngste skud på Kardashian-Jenner-klanen?

Du kan se Hailey Bieber og Kendall Jenners møde med løgnedetektoren lige her:

Hele carpool karaoke-afsnittet på 19 minutter kan ses gratis på din Apple-tv-app. 

Relaterede artikler