Bieber-parret Hailey Bieber svarer på graviditetsrygter

Foto: MEGA

Hvis der er nogen, som ikke gider spilde deres tid på graviditetsrygter, så er det Justin Biebers modelkone, Hailey Bieber. 

Det er nemlig ikke første gang, at der på internettet har floreret rygter om en kommende Bieber-baby, hvor Hailey hurtigt har tyet til tasterne på Instagram for at fortælle sandheden.  

Nu har Mrs. Bieber endnu en gang taget sagen i egen hånd - og denne gang kom hun endda medierne i forkøbet. 

Læs også: Hailey Bieber hylder kærligheden til Justin med en ny tatovering

Ifølge Hailey planlagde det amerikanske magasin US Weekly nemlig at udgive en historie, hvor de påstod, at en af deres 'tætte kilder' havde afsløret, at Hailey ventede sit første barn sammen med ægtemanden Justin Bieber. 

Men den historie fik topmodellen hurtigt manet til jorden, da hun på sin instastory skrev: "Siden jeg ved, at I skulle lige til at afsløre jeres lille historie US Weekly... Jeg er ikke gravid." 

Foto: @haileybieber

Efterfølgende gav Mrs. Bieber medierne en høflig reminder om, at fokusere på det, der virkelig betyder noget - nemlig det amerikanske valg - i stedet for at bruge energi og ressourcer på falske historier.

Læs også: Se Justin og Hailey Beibers nye Beverly Hills-mansion til trecifret millionbeløb

Det er ikke mere end et år siden, Hailey Bieber sidst måtte lægge øre til graviditetsrygter, efter et paparazzi-billede, hvor hun holdt sin hånd på maven, gik viralt. 

Her svarede Hailey også på rygterne i en instastory, hvor hun kækt skrev: "Internettet er sjovt! Nej, jeg er ikke gravid, jeg kan bare virkelig godt lide mad."

Læs også: Justin Bieber: "Haileys og mit ægteskab var arrangeret"

Både Justin og Hailey har været meget åbne omkring, at de ønsker børn sammen - men de har til gengæld heller ikke lagt skjul på, at de ikke er helt klar endnu. 

Så mon ikke der nok skal komme en lille Bieber-baby i fremtiden - Justin og Hailey er trods alt kun 26 og 23 år gamle, så de har bestemt ikke travlt. 

Relaterede artikler