Shoppeguide: 10 fine skjorter

Foto: Olivia Frølich

Her på redaktionen er der ingen tvivl om, at skjorten er en af vores favorit items. Og vi er ELLE-vilde med de detaljer, der er at finde denne sæson!

Det er ikke til at komme uden om skjorten med bindebånd, flæser eller voluminøse ærmer, og vi er faldet pladask for sæsonens udvalg. Skjorten er ikke længere nødvendigvis det sikre valg, men formår nu også at tilføre noget luksuriøst og utraditionelt til dit look.

Læs også: Dagens stiltip: Kast dig ud i den karrygule farve

Den enkle og tidløse skjorte fungerer dog også endnu, hvis du er mere til det klassiske look. Den hvide skjorte stylet med dine yndlings jeans er super chikt, som stylingredaktør Mie Juel udtaler: ”En hvid skjorte og et par jeans holder bare!”.

Skjorten er anvendelig året rundt og til enhver anledning og er en virkelig god investering!

Læs også: Guide | Her er de bedste spaoplevelser

Tjek moderedaktionens 10 fine udvalg af skjorter i galleriet...

Psst... modellernes styling: Hannas til venstre: Silkeskjorte, 1.999 kr. Hat, 799 kr. Begge fra By Malene Birger // Guldring i 14 karat, 1.200 kr. Maria til højre: Lang silkeskjorte, 2.399 kr. Hat, 799 kr. Begge fra By Malene Birger // Guldørestik i 14 karat med diamant, 1.550 kr. Guldringe i 14 karat, 1.200-1.700 kr. pr. stk. Alle fra Kinz Kanaan. 

Shoppeguide: 10 fine skjorter

Relaterede artikler