Shoppegalleri: Få det cool efterårs-look fra månedens forside

Foto: Ager Mortensen / Styling: Josephine Aarkrogh

Efterårskollektionerne er modebranchens svar på juleaften. Det er nemlig altid i efterårssæsonen at designerne er mest innovative og eksperimenterende, da de køligere luftlag tillader, at vi har (en anelse) mere tøj på, end vi har i sommermånederne. Og what's not to love? Efteråret byder jo på oceaner agf lækker strik i uld og cashmere, smukke frakker, høje støvler, handsker og mange flere lækkerier, der kalder på kvalitetsmaterialer og leg med proportionerne.

Når vi går efteråret i møde, er det med andre ord tid til, at hoppe i de lange bukser og skifte de florlette sommerskjorter og kjoler med bare ben ud med lækker strik, der skærmer mod de køligere vinde, og skaber den ultimative følelse af stylish hygge.

Lad dig inspirere af denne måneds cool forsidemodel, Bex Fagerholt, datter af Heartmade-designeren Julie Fagerholt, der har skabt de to key-pieces i månedens forsidelook. Se med her, hvordan du let skaber sæsonens mest cool efterårslook med stik, tweed og et modigt smykkemiks, så du er klar til at gå den nye sæson i møde med et outfit der er helt on point! 

Shoppegalleri: Få det cool efterårs-look fra månedens forside

 

Relaterede artikler