Spirituelt event Maanesten og Anna Reinholdt inviterer til spirituelt event med smykkevejledning

Foto: Maanesten

Hvis du, ligesom os, er helt besat af flotte smykker til overkommelige priser - og synes at astrologi er spændende - så er der gode nyheder!

Maanesten har nemlig teamet op med den 24-årige Anna Reinholdt og lanceret en helt speciel smykkekollektion, der skal vække din indre gudinde. Smykkekollektionen består af seks forskellige ringe med seks forskellige krystaller, i de mest drømmende farver.

Ringene er skabt i tråd med ideen om, at de skal beundres samt vække din indre gudinde og styrke. Gudinderingene har et organisk og sammensmeltet udtryk, der i kombination med krystallerne skaber et råt og feminint statement.

I forbindelse med den nye kollektion inviterer Maanesten til events i deres butikker i København, Århus og Aalborg, hvor du har mulighed for at købe de fine ringe og høre tankerne bag konceptet.

Læs også: Horoskop: Sådan bliver din august måned 

Under de forskellige events har du desuden mulighed for at møde Anna Reinholdt, som blandt andet vil trække gudindekort og give dig en personlig og åndelig vejledning til, hvilken ring der matcher din gudinde.

Foto: Maanesten

Du kan finde smykkekollektionen i Maanestens butikker, og prisen for en gudindering er 750kr. 

Se Maanestens butikkers adresse og datoer for events herunder. 

København, Læderstræde 36, 1201 København K. - d. 14-15 august.

Århus: Volden 24-26, 8000 Århus. - d. 28-29. august.

Aalborg: Algade 30, 9000 Aalborg. - d. 4-5. september.

Oslo: Prinsens Gate no 22, 0157 Oslo. - d. 11-12. september.

 

Relaterede artikler