Johannes favoritter: 10 items til det perfekte forårs-look
Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR
Shopping

Johannes favoritter: 10 favoritter til et forår fyldt med sol og varme

af Johanne Brostrøm 1/05/2018
Maj byder forhåbentlig mest på masser af solskinsdage, og derfor skal din garderobe være fyldt op med ting, der passer til lyse nætter og rosé på terrassen. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har udvalgt 10 favoritter til et solrigt forår...

Forhåbentlig bliver maj månedens, hvor der er flere solskinsdage end regnvejrsdage, og hvor temperaturerne sniger sig op over de 15-18 grader, så vi kan nyde foråret med bare ben, en luftig jakke og solbriller i håret.  

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm drømmer om at gå maj i møde iført masser af denim, cool westerndetaljer og statementøreringe. 

Læs også: Johannes favoritter: 10 klassiske sommeritems på budget

Miks fx en feminin nederdel med rå detaljer som et par cowboyinspirerede støvler og en simpel hvid t-shirt, eller brug støvlerne som en kontrast til en fin og sommerlig kjole.

Du kan også fange sæsonens western-vibe ved at gå all in på denim med et dobbeltdenim look tilsat slip-in kittenheels og et par store øreringe for et feminint twist.

Læs også: Shoppegalleri: Få månedens glitrende forsidelook

Og glem så ikke forårets vigtigste accessories i form af et flettet bælte, et par cool solbriller og selvfølgelig en af årets fashionable stråtasker!    

Find meget mere inspiration til dit forårs-look i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet alle Johannes favoritter - og det bedste? Det hele er på budget: