Foto: MEGA
Secondhand

Her sælger Kardashian-søstrene deres brugte tøj

af Anna Birch Jakobsen 9/09/2020
Kvinderne fra den verdenskendte Kardashian/Jenner-familie har meldt sig på banen indenfor tidens helt store trend; luksus-secondhand. Søstrene sælger nemlig ud af deres ekstravagante, private garderober på ny hjemmeside.

Den amerikanske reality-serie Keeping Up with the Kardashians, der de seneste 13 år har rullet over skærmen, har efterhånden gjort Kardashian-familien til en af verdens mest kendte familier.

Programmet har givet hele verdenen et eksklusivt indblik i familiens private affærer og ikke mindst gjort det muligt at følge de 6 kvinders markante stiludvikling - som meget sandsynligt har været en vigtig og bevidst brik i skabelsen af deres eksklusive identitet. 

Læs også: Se Kim Kardashians utrolige forvandling gennem årene

Det er ikke ofte, at man ser Kardashian/Jenner-søstrene i det samme outfit to gange - det sker nærmest aldrig. Og vi ved allerede, med vores indblik i deres private hjem, at alle 6 af de verdenskendte kvinder har nogle utroligt store (to die for!) walk-in-klædeskabe, fyldt med designerkjoler, -tasker og -sko. 

Men selv med deres ekstraordinære store klædeskabe kan en evig rotation af nye looks kun skabe et opbevaringsproblem. 

Men heldigvis findes der en løsning på et tøjskab proppet med tøj, som man ikke længere bruger. Det er selvfølgelig at sælge ud! 

Præcis ligesom vi tager på loppemarkeder og sælger ud på Trendsales, Vestiaire Collective osv. har Kardashian-familien lavet deres helt egen secondhand-hjemmeside for at sælge ud af deres tøj.

Og selvom det nok ikke er penge, som den velhavende familie står og mangler, så kan deres initiativ forhåbentligt inspirere andre til at sælge ud - fremfor at smide ud.

Læs også: De 7 vildeste gaver Kylie Jenner har købt til datteren Stormi Webster

På Kardashian Kloset kan du tage et kig i hver af de 6 kvinders klædeskab og finde deres aflagte designer-kjoler, -sko, -tasker og -accessories, som kan være spottet på enten paparazzibilleder, i Keeping Up with the Kardashians eller på kvindernes instagramprofiler. 

K Kims garderobe kan du finde tætsiddende bodycon-kjoler i hendes velkendte beige farvepalette, eller du kan tage et kig i Kylies garderobe, hvor du finder nogle at hendes ekstreme going-out-kjoler med både fjer, glimmer og rhinsten - eller noget af hendes mere nedtonede street-hverdagstøj. 

Læs også: 25 regler, familien skal følge under Keeping Up With the Kardashians-optagelserne

Desværre sender de ikke internationalt (endnu), så hvis du engang har spottet en fantastisk kjole eller taske på en af The Kardashians, bliver det nok desværre ikke indenfor nærmeste fremtid, at du kan få fingrene i det. 

Hvis du alligevel er nysgerrig på at få et indblik i pigernes tøj, kan du tage et kig på Kardashian Kloset HER.

Herunder kan du se billeder af nogle af de ting, som bliver solgt på hjemmesiden, som tidligere er spottet på de verdenskendte kvinder i mediebilledet.