ELLE guider Her er sommerens 10 største tasketrends

Foto: Imaxtree & PR

’Le Chiquito’, ’Mini Jodie’ og ’Jackie 1961’ er bare få af de taskestyles, som vi drømmer om at eje denne sommer.

By Fars cool skuldertasker har i den grad vist, hvor vigtig tasken er for et fuldendt look. Deres farverige og legende styles har længe trendet, men vi kan særligt ikke få nok af deres ’Mini Leather Tote Bag’ og deres ’Rachel Shoulder Bag’.

Når vi kigger på sommeren 2021s største tasketrends, kan vi selvfølgelig heller ikke komme udenom Guccis nye ’Beloved’-kollektion, som har samlet alle klassikerne og givet dem nyt liv.

Læs også: Emily Sindlev x Gina Tricot er vores nyeste accessory crush

Selvom SS21-kollektionerne byder på et utal af nye og fede tasker, så skal du endelig ikke holde dig tilbage fra det velkendte. Styles som Loewes ’Puzzle’ og Fendis ’Baguette’ er nemlig stadig sikre vindere, som med garanti også vil trende mange år endnu.

Læs også: Chiara Ferragni har skabt den mest stilede kaffeoplevelse til dato

Gå efter en taske i en neutral og blid farve, hvis du mest er til det klassiske look, men hvis du derimod mere er til det legende look, så vær endelig ikke bange for at gå efter en taske med masser af kant og gerne i en skør og frisk farve.

Læs også: Så meget koster de mest ikoniske tv-brudekjoler i virkeligheden

Kig med i galleriet herunder, hvor ELLEs modeteam har samlet 10 af sommerens mest trendy tasker – hvilken er din favorit?

disse tasker trender i sommeren 2021

Læs også: Her er Uniqlo x Marimekkos nye fortryllende sommerkollektion

Relaterede artikler