Un caffè per favore Chiara Ferragni har skabt den mest stilede kaffeoplevelse til dato

Foto: Chiara Ferragni x Nespresso

Den verdenskendte kaffeproducent, Nespresso, er gået sammen med den italienske influencer og entreprenør, Chiara Ferragni, om en farverig og stilet sommerkollektion.

Kollektionen byder på et nyt design-twist af Nespressos kaffemaskine, som vil være tilgængelig i en smuk pastel lyserød farve med Chiaras ikoniske øje-logo på siden.

Mælkeskummeren har også fået et nyt og legende twist i den samme pastel lyserøde farve og med et mix af små Nespresso- og Chiara-logoer.

Læs også: Chiara Ferragni afslører billeder og navn på sin lille, nyfødte datter

Herudover byder kollektionen også på en smuk, gennemsigtig kaffekop fyldt med de mange cool logoer, samt en smuk, pastellyserød termokop til når du skal have din kaffe to go.

Foto: Chiara Ferragni x Nespresso

Helt eksklusivt for Nespresso har Chiara også skabt sin egen signatur iskaffe-smag, som byder på tropiske fornemmelser med sin rige og søde kokossmag. Smagen er blevet til en kaffekapsel, så du også selv kan efterligne Chiaras signaturkaffe derhjemme denne sommer.

Læs også: Her er Uniqlo x Marimekkos nye fortryllende sommerkollektion

Chiara fortæller om samarbejdet med Nespresso:

”Som italiener er jeg en stor kaffedrikker, og har været fan af Nespresso i meget lang tid. Nespresso repræsenterer en moderne livsstil med dets praktiske og smarte tilgang til højkvalitetskaffe. Derfor er jeg meget begejstret for at arbejde på denne kollektion, der er fyldt med sjove og luksuriøse designs. Da jeg først mødte brandet, blev jeg introduceret til mange initiativer i forhold til bæredygtighed og genbrug, som jeg virkelig gerne vil være en del af og bidrage til i en nær fremtid.”

Læs også: 10 items til et feminint og chikt sommerlook

Du kan allerede nu få fingrene i den lækre, tropiske iskaffe-smag lige HER, men må vente indtil den 28. maj på at få fingrene i de stilede kaffemaskiner- og tilbehør.

I mellemtiden kan du se alle de fire, cool items fra den nye kollektion mellem Chiara Ferragni og Nespresso i galleriet herunder.

Chiara Ferragni x Nespresso

Læs også: Ayse Dudu Tepe: Forfængelighed er et andet ord for grænser

Relaterede artikler