Nyhed Emili Sindlev x Gina Tricot er vores nyeste accessory crush

Foto: Emili Sindlev x Gina Tricot

Den svenske modekæde, Gina Tricot, er gået sammen med den danske stylist og influencer, Emili Sindlev, om en toplækker accessory kollektion, som vi bare må eje!

’Created by Emili Sindlev’, er en del af Gina Tricots SS21-udvalg, og byder på en smuk og farverig accessory- og smykkekollektion inspireret af sommer og strand.

Kollektionen byder på alt fra kraftige kæder, perler og statement-øreringe til farverige sandaletter og cool tasker.

Læs også: Chiara Ferragni har skabt den mest stilede kaffeoplevelse til dato

Emili fortæller om kollektionen og samarbejdet med Gina Tricot:

”Jeg har altid været stor fan af statement pieces, og elsker at eksperimentere med accessories til mine outfits. Til denne kollektion er jeg blevet inspireret af sommer, sol og skønne dage på stranden. Tanken bag mit design var at skabe noget, der skiller sig ud og samtidigt lege med sjove former og dristige farver. Samarbejdet med Gina Tricot har været en fantastisk oplevelse gennem hele processen, fra start til slut, og jeg er megatilfreds med resultatet.”

Foto: Emili Sindlev x Gina Tricot

Foto: Emili Sindlev x Gina Tricot

I forbindelse med samarbejdet med Emili Sindlev, lancerer Gina Tricot også en kapselkollektion, som er inspireret af Emilis farverige og legende stil. Design Manager hos Gina Tricot, Monika Mellin, fortæller:

”Til capsule-kollektionen er vores designere blevet inspireret af Emilis elektriske og farveglade stil, hvilket også passer godt til Gina Tricots trends til forår og sommer. Den skønne farve- og materialeblanding giver et legesygt modeudtryk, hvor alle look og accessories kan kombineres og styles på flere forskellige måder.”

Læs også: Så meget koster de mest ikoniske tv-brudekjoler i virkeligheden

Den fine og farverige accessory- og smykkekollektion lanceres online og i udvalgte butikker den 27. maj kl. 10.00. Indtil da kan du crushe på et uddrag af den i galleriet herunder – men pas på: du får lyst til at eje det hele!

Emili Sindlev x Gina Tricot

Læs også: Sådan køber du Bottega Veneta og Dior bæredygtigt og til spotpris

Relaterede artikler