Milano Fashion Week Disse items kan Johanne ikke undvære i sin kuffert

Foto: @johannebrostroem & PR

Milano Fashion Week står for døren, og her kan Josephine Aarkrogh og Johanne Brostrøm se frem til 3 dage med solrigt vejr i sigte. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, deler sin pakkeliste, så tag et kig med i kufferten.

Eviggyldige items, der altid virker, er den oversize skjorte, herreblazeren og et par gode jeans.

Det vigtigste er at føle sig godt tilpas, når man er på farten, så Johanne går efter klassiske looks, hun nemt kan peppe op med lækre accessories. Disse accessories kan være et par cool solbriller, en taske i en cute farve og (altid!) en lille hæl da den er chik, men også behagelig at gå rundt i.

Læs også: Disse 6 modetendenser vil fylde pryde gadebilledet dette efterår

Sæsonens croptop kan du med fordel style med en oversize blazer, et par højtaljede jeans og et par hæle.

Den casual herreskjorte kan du style alene til et par læderbukser, eller sammen med The Garment-strikvesten for at opnå et mere legende udtryk. Strikvesten vil også være smuk alene med bare arme, og den ekstravagante trenchcoat i ruskind over skulderne til en middag ude. 

Sophie Bille Brahes perleøreringe kan gå til alt, og for et mere quirky twist kan de nyde selskab fra Anni Lu's farverige perlesmykker.

Prikken over i'et bliver selvfølgelig et par røde læber - Ciao!

I galleriet herunder har vi samlet de styles, ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, ikke kan undvære i sin kuffert til modeugen i Milano.

Johannes kuffert - Milano Fashion Week

Læs også: Shop disse outdoor-items hjem til din garderobe, og klæd dig på til de våde og kolde efterårsdage

Relaterede artikler