Shoppegalleri 6 modetendenser, der vil fylde gadebilledet dette efterår

Foto: Imaxtree og PR

Efteråret er over os, og selvom vi allerede savner sommerens varme solskinsdage, kan vi glæde os til alle de nye og spændende styles fra AW21-kollektionerne, der for alvor klæder os godt på til efterårssæsonen.

Læs også: Shop disse 10 items, du med fordel kan bruge til både dags- og aftenlooks

Tænk varme toner, casual workwear og elegante detaljer.

Herunder har ELLEs modeteam samlet nogle af de største trends og tendenser fra AW21-kollektionerne. 

Den høje støvle

Dette efterår ser vi igen den knæhøje støvle som en udbredt tendens. Men hvor støvlen sidste år var præget af flade såler og et råt biker-look, så er AW21-kollektionerne prydet med knæhøje støvler, der har lidt hæl, og som på den måde forener det rå og feminine udtryk. Gå gerne efter en støvle med farver og mønstre for at give dit outfit lidt kant. Dette kunne eksempelvis være støvlen fra Miista, du kan finde nederst i galleriet.

Vesten

Jakkesættet er en klar favorit, og denne sæson bliver officelooket taget til næste niveau med de stilfulde veste. Vesten kan du style med jeans og en t-shirt for et mere casual udtryk, men du kan også kombinere den med jakkesættet for at opnå det helt ideelle officelook.

Strikkjolen

Strikjolen er ideel til de varmere efterårsdage. Style den med et par høje støvler, og skab på den måde en fin kombination mellem det casual og feminine look. Gå efter de varme efterårsfarver, som den i galleriet fra By Malene Birger, og style den med et par guld hoops og en markant kædehalskæde.

Læs også: Shop din coronauniform - den er kommet for at blive

Cropped cardigan

Den oversize cardigan prydede for alvor modebilledet sidste efterår, og hvor den stadig er et must i din efterårsgarderoben, fokuserer denne sæson også på cropped cardigans.

For et hverdagsoutfit kan du kombinere din comfy og oversize cardigan med et par jeans. For et finere og mere elegant udtryk kan du matche din cropped cardigan med en lang silkenederdel eller et par jakkesætsbukser, og med et par høje hæle. 

Hourglass-blazeren

Vores kærlighed til blazeren vil ingen ende tage, og der er et hav af muligheder, hvad angår styles for blazeren. Sammen med den oversize blazer ser vi denne sæson flere bud på den såkaldte "hourglass"-blazer med brede skuldre og et smalt fit i taljen. Dette look giver et chikt, detaljeret og friskt pust til dit outfit.

Clutches

Hvor clutches før i tiden blev brugt som en lille aftentaske, er clutchen blevet gjort mere anvendelig i hverdagen. Det er større clutches, der pryder gadebilledet, og de er helt ideelle til både hverdag og fest. Hold dig endelig ikke tilbage med at udforske hele farvepalletten. Gå gerne efter en clutch i farver som grøn, lyseblå eller en svag gul, for at give dit efterårsoutfit et snert af sommer.

Efterårets 6 største modetendenser

I galleriet herunder er ELLEs modeteam kommet med deres bud på, hvilke items, du med fordel kan købe hjem til din efterårsgarderobe. 

Efterårstendenser

Læs også: Disse 10 par sneakers passer perfekt ind i din efterårsgarderobe

Relaterede artikler