Shoppegalleri, outdoor- og regntøj
Foto: @emilisindlev og PR
Shoppegalleri

Outdoor-items til de kolde og våde efterårsdage

af Josephine Aarkrogh Schepelern & modeassistent Isabell Bork-Rasmussen 21/09/2021
Mange forbinder ikke just outdoorlivet med smarte styles og tendenser, men heldigvis er dette ikke hele sandheden. ELLEs modeteam har samlet 9 outdoor-favoritter, som du med fordel kan shoppe hjem til de regnfulde og kolde efterårsdage.

Med efterårsmånederne følger regn og kulde - det kan vi desværre ikke komme udenom her i Danmark. 

Hvor stilfuldt outdoortøj før i tiden var svært at finde, er der gennem de seneste år kommet et hav af muligheder, hvad angår trendy og praktisk tøj, som i den grad også følger modetendenserne.

Særligt brands som Rains, H20 Fagerholt og Ganni skiller sig ud med lækre kvalitetsregnfrakker, -støvler og -accessories, som vi bestemt også har lyst til at iføre os, selv når det ikke regner.

Læs også: Disse 6 modetendenser, vil fylde gadebilledet dette efterår

Den helt rigtige regnfrakke eller dunjakke er nemlig perfekt at style til et afslappet hverdagsoutfit for at opnå en sporty kant. Også et par lange, chunky støvler stylet til en fin kjole, er ideel til at skabe kontrast og dermed give dit outfit et råt look.

Hvis du ønsker inspiration til din regntøjs- og outdoorgarderobe, kan du se med i galleriet herunder, hvor ELLEs modeteam har samlet 9 favoritter til de regnfulde og koldere dage.