Spottet på Instagram Den 90’er-inspirerede skuldertaske har fået sig en opgradering

Foto: Instagram @hannastefansson, Foto: PR

Kan man andet end at elske et taske-comeback fra 90’erne? Ikke hvis man spørger de talrige it-girls, der de seneste år har haft de ikoniske, firkantede 90’er-tasker hængende over skulderen. Men nu har de firkantede retro-modeller fået sig et nyt og moderne twist – nemlig legende silhuetter og former, der tæller alt fra u-formede til runde og tilmed en banan-formet version – bogstavelig talt.

Og netop med den nye fortolkning af de 90’er-inspirerede skuldertasker kan du skabe kontrast og tilsætte et quirky twist til dit look, som her hvor Hanna Stefansson har tilsat en u-formet udgave af tasken med skarpe snit i kontrast til resten af lookets bløde udtryk.

Du kan også vælge at gå all in på prints, former og farver – og lade nyfortolkningen af 90’er-tasken give karakter og originalitet til dit outfit. Vælg gerne en taske med mønstre eller farver for at skabe et karakteristisk udtryk, ligesom Blanca Miró, der her bærer en skøn rund leopardtaske i sammenspil med et par blomstrede bukser og en strukturvævet strik:

Har du mod på det, kan du vælge en 90’er-inspireret taske i en chunky, farverig og opsigtsvækkende udgave i sammenspil med et minimalistisk eller klassisk look – for at skabe både coolness og kontrast – som her hvor Nina Sandbech netop er iført den kombination:

Er du inspireret af den opgraderede version af 90’er-tasken? Så se med i galleriet nedenfor og find 10 bud på den ikoniske 90’er-taske i en opgraderet version:

Spottet-instagram-90'er-taskernes-opgradering-anno2020-elle-dk

Relaterede artikler