Cheap'n'Chic: Cool på budget à la Giovanna Engelbert

Cheap´n´Chic: Cool på budget à la Giovanna Engelbert
Foto: All Over Press

Contributing Fashion Editor på W magazine, Senior Fashion Editor på Vogue Japan, stylist og streetstyle-stjerne; Giovanna Engelbert bærer mange titler, er ikke til at undgå i modebilledet og på streetstyle-scenen, og så ser hun altid misundelsesværdigt godt ud!

På sin helt egen måde formår hun at mikse det rå med det feminine og tør kaste sig ud i vilde farver, hvilket giver hende sin helt egen stil, som vi alle sukker efter.

Læs også: Cheap'n'Chic: Colour me happy!

Du behøver dog ikke sukke længere, for ELLEs moderedaktion guider dig her til, hvordan du kan få et af Giovanna Engelberts mange lækre looks.   

En af vinterens helt store hits har været culottebukser, og de holder stadig til foråret - så hvis ikke du allerede har et par, så skynd dig ud og køb et. Vi anbefaler, at du gør som Giovanna Engelbert og tager din overdel ned i bukserne og bruger et bredt bælte i taljen, som er en fin måde at skabe en flot figur til de vide bukser.

Se også: Missoni x MyTheresa.com lancerer yoga-kollektion

Tilsæt dertil et par chunky smykker, et par rå solbriller, en fin taske i en kraftig farve og et par enkle mules, så er du godt på vej mod Giovanna Engelberts stilsikre look.

Psst… Hvis du skal ud, kan du tilsætte en fin silkeskjorte og en lille glimmerclutch til culotte bukserne - så er du ikke bare Giovanna Engelbert-lækker, men også klar til drinks og dans hele natten.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet vores favorit-styles til et look à la stilige Giovanna Engelberts…

Cheap´n´Chic: Få seje Giovanna Engelberts look

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler