Julegaveønsker Barbara Egholm: ”Det ønsker jeg mig til jul”

Foto: Privat

Barbara Egholm er model og en kæmpe inspirator på Instagram. Hendes stil emmer af fest og leg, for hun er en mester til at mikse tern, print og farver på kryds og tværs, er så er endnu ikke en af hendes trofaste følgere på det sociale medie, må du hellere ind og trykke ’follow’.

Juleaften nærmer sig, og nedtællingen er så småt begyndt. Men mangler du stadig at tilføje et par ønsker til listen for, at den bliver helt fuldendt? Vi stillede Barbara fire hurtige spørgsmål – blandt andet hvad hendes fem største juleønsker er. Se dem herunder og bliv inspireret til et par tilføjelser til din egen liste.

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

”Da jeg var 10 år, valgte mine forældre at købe vores hund til jul. Han er 11 år i dag og er stadig den bedste makker, jeg har haft og den bedste gave, jeg har fået. Udover ham må det nok være min lyseblå Marni trunk bag, jeg fik for nogle år siden. Den er også en meget god makker...”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har givet?

”Min mor hader alt min søster og jeg har slæbt med hjem igennem årene, som vi selv lavede i skolen. Og det meste har faktisk ikke overlevet. Dog lavede jeg engang en lerfigur, der skulle forestille en lille tyk mus og gav min mor den i julegave. Hun elsker den figur, og den har stået i hendes soveværelse lige siden, så det må nok være en af de bedste gaver, jeg har givet.”

Hvornår køber du dine julegaver?

”Jeg er faktisk en blanding mellem at være hurtig ude og være superlangsom. Hvis jeg ved, hvad jeg skal give folk, køber jeg det længe i forvejen. Jeg købte min mors gave i starten af november… Men hvis jeg dog ikke ved, hvad jeg skal give folk, ender det med at blive meget presset op mod juleaften.” 

Hvad ønsker du dig til jul?

Barbara Egholm: ”Det ønsker jeg mig til jul”

Relaterede artikler