Bær følelserne helt uden på tøjet

Bær følelserne helt uden på tøjet
Foto: All Over Press

Statements er helt klart én af de største trends i modebilledet lige nu - og det forstår vi godt. Det er nemlig på én og samme tid cool og ekspressivt at bære et item, som giver udtryk for dine holdninger og følelser. Vi har fundet 10 items, som giver dig mulighed for at bære dine følelser helt uden på tøjet - bogstaveligtalt. 

Vi ser i stigende grad, hvordan modehusene integrerer statements i modebilledet. Et af de mest omtalte statements under modeugen var uden tvivl, da chefdesigner hos Dior, Maria Grazia Chiuri, sendte en model ned ad catwalken iklædt en T-shirt med teksten We Should All Be Feminists. Og også andre items fra modehuset er spækket med statements - blandt andet på Diors 'J'adior Flap'-taske og de cool pumps med teksten J'adior gentagende gange på hælremmen, som var blandt ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdals, favoritter i månedens magasin. 

Vi er vilde med statements i modebilledet og ELLEsker, at vi nu - i endnu højere grad end før - kan udtrykke os gennem moden. Af samme grund har vi et stort fokus på cool romance og statements i modebilledet i ELLEs majnummer, som er på gaden nu. Derfor har vi i galleriet nederst i artiklen udvalgt 10 items, som giver dig mulighed for at udtrykke dig gennem statements i garderoben.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet 10 items med følelserne helt uden på tøjet...

Bær følelserne uden på tøjet

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

Relaterede artikler