Julegaveønsker Anna Sarlvit: "Disse fem ting står øverst på min ønskeliste"

Foto: Privat

Hvis ikke du endnu følger den danske modeinfluencer, Anna Sarlvit, på Instagram, skal du skynde dig at gøre det. 

Hendes univers er fyldt op med farver og glade dage, så du kan ikke andet end at blive glad i låget, når du trykker dig ind på Annas profil.

Annas stil er legende, feminin og meget personlig, og så er hun mester til at gøre sig nogle fantastisk vintage-fund.

Og går du på opdagelse på hendes Instagram-profil, kan du svæve væk i hendes mange udenlandsrejser og hendes fine æstetik.

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

Vi stillede Anna fire hurtige julespørgsmål - læs hendes svar her:

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

"I julen 2015 fik jeg en af de helt originale Saks Potts-pelse i en skrap koboltblå farve. Jeg havde villet have fingre i jakken i virkelig lang tid, så det var et helt magisk øjeblik, da jeg åbnede pakken og prøvede den på." 

Hvilken julegave har du givet, der har været den allerbedste?

"Hvert år (spoiler, I know) laver min søster og jeg en personlig kalender til mine forældre med billeder fra de familieferier, vi har været på i det givne år. Det er altid hyggeligt at give dem den gave, for de elsker at kigge den igennem, og de sætter meget stor pris på, at det er noget, vi selv har kreeret." 

Hvornår køber du dine julegaver?

"Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at jeg var typen, der var på julegaverov, inden december overhovedet stod for døren, men sandheden er, at jeg endnu ikke har købt en eneste julegave..."

Hvad ønsker du dig til jul?

Klik i galleriet herunder og se, hvad Anna ønsker sig – og måske bliver du inspireret til at tilføje et par ekstra ønsker til din egen liste…

Det ønsker Anna Sarlvit sig i julegave

Relaterede artikler