Årets sidste fester: 20 lyserøde og festlige favoritter

Foto: produktfoto

Tidligere har vi set it-kvinder og stilikoner som Victoria Beckham i et gennemført pink pyjamas-look og supermodellen Gigi Hadid, som for nyligt iførte sig en lyserød blondebluse sat sammen med en sexet, taffy-lyserød nederdel med pallietter, der fik modellen til at fremstå som den fineste, levende Barbie i en moderne 2017 udgave:

@todayshow x @glamourmag w.o.t.y.

Et opslag delt af Gigi Hadid (@gigihadid) den

14. Nov 2017 kl. 7:42 PST

... Og nu er det din tur til at hoppe i den festlige, fine farve!

For selvom det sorte look er nemt, så anbefaler ELLEs modeafdeling, at du beslutter dig for at turde lidt mere i år og vælge de finere nuancer, når du skal til julens festlige arrangementer, gerne fra top til tå. 

Og her er den lyserøde farve et must denne sæson - og det er den, hvad end du går efter farven pink, fuchsia eller støvet rosa. Så længe der er lyserøde referencer at spotte!

Læs også: Johannes favoritter: 10 klassiske, scandi-cool items på budget

Hvis den lyserøde farve bliver lidt for girly for dig, kan du med fordel tage en blazer i en mørkere farve udenover, som kan give dit look et lidt mere maskulint udtryk.

I galleriet nedenfor har moderedaktionen samlet 20 bud på lyserøde styles og accessories, som du kan danse december i møde med.

Shoppegalleri: 20 lyserøde og festlige fredags-favoritter

Psst... Det er nu sidste chance for at sikre en billet til årets hyggeligste læser-event, ELLE & Dig. Klik på banneret herunder, hvis du vil møde ELLE-redaktionen til en hel dag fyldt med inspiration og lækkerier i Aarhus:

Relaterede artikler