Få Victoria Beckhams lyserøde PJ-look på budget

Cheap n chic – Få Victoria Beckhams lækre PJ-look på budget
Foto: All Over Press

Den tidligere popprinsesse, nuværende britiske designer og all-time stilikon Victoria Beckham, har om nogen styr på moden. Ovre er de dage, hvor hun kun var kendt for at stå i sine sorte kjoler på scenen med de andre Spice Girls og synge popsange med en skarp pagefrisure.

Victoria Beckham har for længst slået sig fast som anerkendt tøjsdesigner, og hun har skabt sig et eksklusivt univers fra hjertet af London, med kollektioner som altid har et herreinspireret twist og med styles, der ofte leger med proportionerne. 

Læs også: Her åbner Fendi sin første butik i Danmark 

Uanset om den 43-årige Mrs. Beckham sidder på forreste række til et eksklusivt modeshow, styrer sit modeimperium bag skrivebordet eller slentrer ned af gaden, kan man altid spotte hende i et chikt outfit. Hun er oftest iklædt afdæmpede farver og minimalistiske styles, men tog for nyligt sit look til nye højder med et farverigt og mere afslappet pyjamas-look. 

Victoria Beckham rockede PJ-looket i en skøn, pink farve, og vi er vilde med det!

Victoria understreger konstant i sine egne kollektioner, hvor vigtige detaljer er, og dette outfit er ingen undtagelse - at hun har valgt at kombinere de store statement solbriller med det ellers ret løse og afslappede pyjamas-sæt, gør outfittet knivskarpt.

Læs også: Se Harper Secven og få Victoria Beckhams stil

Lad dig inspirere til Victoria Beckhams PJ-look i shoppegalleriet nedenfor, hvor vi guider til looket på budget...

Få Victoria Beckhams lyserøde PJ-look på budget

Relaterede artikler