Johannes favoritter: 10 klassiske, scandi-cool items på budget

Foto: Sean McMenomy, produktfoto: PR

Trends kommer og går, men hvis der er noget, der altid varer ved, så er det den scandi-cool minimalisme, som kvinder i det kolde nord kan prale af at forevige i det internationale modebillede.

Johannes 10 favoritter beviser, at et look i nedtonede farver absolut ikke behøver at være så kedsommeligt som vejret udenfor - så længe man sørger for at tilføje et twist til efterårets grå farver.

Hvis du gerne vil have ny inspiration til din allerede cool scandi-garderobe som du sikkert besidder, skal du gå efter klassiske items som den camelfarvede frakke, en lækker strik i god kvalitet og den sprøde, hvide skjorte. Og med den klassiske, nedtonede base på plads, bliver der derfor råderum til legesyge accessories, der fungerer perfekt som kontrast til det minimalistiske scandi-look.

Læs også: Sådan har Victoria's Secrets showet udviklet sig de sidste 10 år

Legesyge accessories kan for eksempel være et farverigt silketørklæde, en baret som jo emmer af fransk elegance, bukser med elastikdetaljer for neden eller et strejf af grøn på tasken. Og alle accessories sørger for, at give dit clean look et opgraderet og moderne udtryk. 

Swipe dig igennem galleriet nedenfor, som består af Johannes favoritter lige nu, så du kan skabe (eller opgradere) dit helt eget cool scandi-look med et muntert twist. Det bedste af det hele er, at du kan få alle items på Johannes liste på budget - what's not to like!  

Psst... Få fingerne i det nye ELLE, hvor Johanne deler endnu flere af sine absolut garderobe-favoritter til efteråret, der sætter fokus på yndige perler, der både ses på tasker, bukser og på de fineste smykker, som er et godt supplement til det gennemførte scandi-look...

Johannes 10 favoritter: Scandinavian-cool med et twist

Relaterede artikler