Siws favoritter: 15 styles til det blomstrede sommerlook

Finurlige, flotte og fantastiske florale prints giver for alvor ELLEs Fashion Coordinator, Siw Melchiorsen, lyst til at hoppe rundt på græsset i bare tæer, drikke iskold lemonade og nyde sommeren i fulde drag.

Den lange valsende blomsterkjole må være den perfekte sommerdrøm! Brug den til at kombinere forskellige looks, og dress den op og ned alt afhængig af anledning. Style den gerne med flip-flops og en skyggehat i dagstimerne og tilsæt et par hæle og en skøn læbefarve hen ad aftentimerne.

Bikinien er blot én af sæsonens mange fine bud på blomstrede badestyles, der om noget giver anledning til en tur på stranden… For beundrende sommerblikke, har den i dén grad fortjent!

De smukke blomstrede stiletter emmer for mig af sommerfølelse. Tilsæt dem gerne til et par shorts og en blazer, og lad stiletternes bindebånd smyge sig om dine lækre sommerstænger.

Læs også: Hop i bølgen blå med disse 10 favoritter fra Chantelles badetøjs-kollektion

Fugt, fugt, fugt – og hvad bedre end fugt med en skøn duft af roser? Denne er min favorit fra Glossier, og jeg bruger den flittigt på mine læber sommeren igennem.

Mangler du det perfekte blomstrede item til at fuldende dit sommerlook? Så lad dig inspirere af galleriet nedenfor, og find et der passer perfekt til dig:

15-blomstrede-items

 

Relaterede artikler