Trend 11 chunky kædehalskæder

Foto: Barbara Gullstein.

Tænk ’more is more’ når du smykker dig i morgen tidlig. Tunge og chunky kæder, der førhen var forbeholdt amerikanske rappere, er nu rykket ind i modebilledet.

Vores helt egen Fashion Director, Barbara Gullstein, er hoppet med på trenden. Hun sporter Tiffany's Hardware Wrap Necklace. Barbara fortæller, at kæden er en del af Tiffanys nyeste kollektion, som du kan få fingrene i hos ILLUM, hvor Tiffany & Co. netop har slået dørene op for deres første butik i Danmark. 

 

Vi har også spottet trenden på Pernille Teisbæk, der i forbindelse med åbningen af den danske Tiffany & Co. butik, ligeledes begyndte at bære en tung kuldkæde fra det amerikanske smykkebrand. Men med en pris på 65.000 danske kroner, bliver det nok hverken Pernilles eller Barbaras Tiffany-versioner, der bliver vores take på trenden.

Heldigvis følger high street-markedet hurtigt med, og du kan sagtens smykke dig med de tunge kæder til en mere lægmandspris. Kæderne kommer nemlig i mange prisniveauer og både i sølv og guld.

Tænk lag-på-lag og vær modig i din styling - du kan for eksempel matche guld og sølv, og køre trenden ud med lignende armbånd. Knap din skjorte lidt længere ned end sædvanligt, så dine kæder rigtig kommer til sin ret. 

Vi har samlet vores halskædefavoritter i galleriet herunder, så scroll løs og bliv inspireret til dit efterårssmykke-look.

Chunky halskæder

Relaterede artikler