10 flotte items til et solrigt forårslook
Foto: Ceen Wahren & PR
Forside-look

10 flotte items til et solrigt forårslook

af Josephine Aarkrogh, modeassistent Ulrikke Skou, redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 25/03/2021
Denne uge er vi inspireret af det nye ELLE-magasins forsidelook og modeserie, og drømmer derfor om at gå foråret i møde med blide og lyse farver og items, der inviterer til havehygge og hvidvin i solen. Læs med, når ELLEs modeteam kommer med deres bud på 10 flotte items til et solrigt forårslook.

Snart står der april i kalenderen, og med både flere solskinstimer og en genåbningsplan ser verden pludselig meget lysere ud.

Vi drømmer om at gå foråret i møde med flotte og lyse items, som inviterer til is i solen og havehygge. ELLEs modeteam har derfor fået inspiration fra det nye ELLE-magasins forsidelook og modeserie.

Læs også: Her er de 20 mest Instagrammede designertasker

Månedens magasin bærer præg af skønne og blide forårsfarver, gode basic items, som bælter og shorts, og forsidens fine og optimistiske regnvejrslook.

ELLEs modeteam har derfor i galleriet herunder fundet 10 flotte items til et solrigt forårslook, der matcher det nye magasins vigtigste outfitdetaljer. Du kan blandt andet finde et par cool gummistøvler, som er et must under det danske forår, en fin og afslappet skjorte til masser af havehygge og hvidvin og et par lilla shorts, der giver de helt rigtige forårsvibes.

Læs også: 10 items, der giver et forårslook med boho-vibes

Swipe løs i galleriet herunder og find dine favorititems!