Shoppegalleri 10 flade og fine sko til foråret

Foto: Dennis Stenild & PR

I takt med, at foråret nærmer sig, drømmer vi os langsomt væk fra store og tunge støvler, og drømmer i stedet om et par fine forårssko – gerne flade, så vores fødder ikke bliver trætte efter en lang dag.

De flade sko er både behagelige at gå i, og så tilføjer de en cool afslappethed, som vi er helt vilde med. De findes i et hav af farver og former, og uanset om du ønsker et chunky eller mere spinkelt udtryk, så er du med de flade sko altid garanteret et superfint look.

Læs også: New Balance henter inspiration i arkiverne til årets mest cool sneakers

Gå for eksempel efter de smukke og chunky loafers fra Ganni og style dem med brede herrebukser og en oversized, hvid skjorte for et maskulint og cool look, eller gå efter et par fine ballerinaer, som dem fra Mango, og style dem med en lang nederdel og en feminin og farverig skjorte med sløjfe eller pufærmer for et mere feminint forårslook.  

Læs også: 10 smukke trenchcoats til foråret

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet 10 bud på flade og fine sko, som vi hjertens gerne skifter ud med de tunge vinterstøvler – swipe dig igennem galleriet og find det par, som passer bedst til dig og din stil.

Shoppegalleri: Flade sko

Læs også: 11 items, der giver 70'er vibes

Relaterede artikler