Nyt magasin ELLEs aprilnummer er på gaden

Foto: Ceen Wahren

I ELLEs aprilnummer, der er på gaden nu, kan du møde bedrageren Anna Delvey, der svindlede hele New Yorks elite for millioner. Og det er der nu er kommet en HBO-serie ud af. Få samtidig også økonom, Marlene Nørgaard Carolus’, bedste råd til, hvordan du passer på dine penge.

Læs også: Oscars 2021: Ny regel gør det umuligt for nominerede at deltage

Giv din garderobe en forårsindsprøjtning med striber, farvesplashes, chunky sandaler og denim, som altid holder! Modeteamet sætter desuden spot på 90’erne, for det nostalgiske look holder stadig max. Du kan derfor godt finde croptops, kittenheels og smalle solbriller frem fra gemmerne!

Glæd dig også til at møde tre grupper af bedstevenner, der fortæller om festlige sammenhold, uendelige byture og om at vokse op sammen. Bliv introduceret til talk of town-mediet, Clubhouse, eller gå kontra og lær om, hvorfor firstmovers nu logger af de sociale medier, og hvorfor det er så cool at være digitalt anonym.

Du får også skønhedsekspertise, der er med til at kickstarte din forårsglød, et kig indenfor hos Anna Sarlvit og i butiksindehaveren Vicky Maria Fogels skoskab.

Læs også: Her er de 20 mest Instagrammede designertasker

I galleriet kan du få et smugkig på, hvad du får med i ELLE i denne måned.

God læselyst!

ELLEs aprilnummer er på gaden - smugkig i det her

Læs også: De 11 største hårtrends i 2021

Relaterede artikler