Foto: Privat og PR
Modeuge

Sådan ser det ud, når danske influencers holder modeuge hjemmefra

af Anna Holm Pedersen 8/02/2021
Street style forvandles til home style. Det er nok ikke gået din næse forbi, at der var modeuge i København i sidste uge, men den blev afholdt på noget utraditionel vis – nemlig digitalt. Og det betød blandt andet, at den altid inspirerende street style er rykket hjem i stuerne. Se her, hvordan 6 danske influencers holdt modeuge hjemmefra.

Glem alt om eksklusive invitationer, front-rows og klangen af klapsalver. Til dette års Copenhagen Fashion Week behøvede du hverken at være model, designer, kendis eller modeinfluencer for at se med på alle modeugens mange shows og præsentationer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fra Gannis digitale koncert til Henrik Vibskovs unikke kunstneriske oplevelse til Holzweilers baghave, disse AW21-shows må du simpelthen ikke gå glip af. Så du også med? Eller har du stadig shows til gode? Så kan du se det hele på ELLE RUNWAY og også læse eksklusive interviews HER.

Men intet show uden et lækkert outfit. CPHFWs Street style er dog i år forvandlet til Home style.

Kig med herunder, og se, hvordan 6 danske influencere afholdt Copenhagen Fashion Week AW21 hjemme i stuerne i lækre outfits.

 

Læs ogsåSe hele Henrik Vibskovs AW21-kollektion

Hvis du er interesseret i at vide, hvordan Street stylen så ud, inden den forvandlede sig til Home style? Så kig med i galleriet herunder, hvor ELLE har samlet nogle af CPHFW SS20's bedste street style oufits.