Topmodel er ny ambassadør for L'Oréal Paris

Den russiske topmodel Irina Shayk er netop blevet offentliggjort som den nye talskvinde og ambassadør for L'Oréal Paris.
 
Med sine kvindelige former, fyldige læber og smukke øjne, bliver Irina Shayk en del af L'Oréal-familien, som lige nu tæller skønheder og topmodeller som Karlie Kloss, Lara Stone, Blake Lively, Julianne Moore og Naomi Watts.
 
 
Irina Shayk er både et velkendt ansigt på catwalken og på forsiden af alverdens modemagasiner, herunder Vogue, ELLEs og italienske Vanity Fair. 
 
Og som enhver topmodel i dag er Irina Shayk også et kendt ansigt uden for catwalken og de glamourøse forsider - hun har nemlig mere end 4,1 million følgere på Instagram, og hun er dermed en af de topmodeller, der dokumenterer det glamourøse liv overfor sine mange fans 'behind-the-scenes'.
 
 
Irina Shayk er også kendt for at være meget optaget af velgørenhed, og hun er fx meget optaget af at give tilbage til det lille lokale samfund, som hun er opvokset i.
 
Om samarbjedet med L'Oréal Paris fortæller Irina Shayk:
 
"Jeg er forevigt taknemmelig for denne mulighed. Dét at blive en del af L'Oréal Paris'-familien, betyder mere end dét at være en ambassadør. For mig, har L'Oréal Paris altid været et mærke, som har inspireret mig og motiveret mig til at se det smukke i mit indre", lyder det fra Irina Shayk.
 

Er du nysgerrig efter at se mere til den russiske topmodel? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet en masse billeder af smukke Irina Shayk...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Irina Shayk

 

Relaterede artikler