#TommyxGigi: Ny kampagne og kollektion fra Tommy Hilfiger og Gigi Hadid

#TommyxGigi: Ny kampagne og kollektion fra Tommy Hilfiger og Gigi Hadid

Tommy Hilfiger er klar med det tredje kollektionen i rækken af modehusets cool samarbejder med deres brandambassadør, topmodel og it-girl Gigi Hadid.

Tommy Hilfigers samarbejde med Gigi Hadid startede i 2015, og siden er alle kollektionerne under navnet Tommy x Gigi capsule collection nærmest blevet revet væk fra hylderne, så snart det landede i butikkerne og online. 

Nu er Tommy Hilfiger og Gigi Hadid aktuel med endnu en capsule collection til Fall 2017, og denne gang er der fokus på rock'n'roll og de mere rebelske detaljer:

"Vores Fall 2017 kollektion er præget af rock'n'roll og forsøger at indfange en lidt mere rebelsk ånd. Gigi og jeg ønskede at gøre denne sæson glamourøs og lidt modig, og vi har virkelig haft det sjovt i processen. Jeg har altid set Gigi som et modeikon, og med den tredje capsule collection, udvisker hun i den grad linjerne mellem mode og rock'n'roll", lyder det fra Tommy Hilfiger.

Selvom den primære inspirationskilde for den nye Tommy x Gigi capsule collection har været rock'n'roll, så er det ironisk nok lige det modsatte, der har været Gigi Hadids foretrukne genre at lytte til, mens hun designede kollektionen:

"Mærkeligt nok, så fik arbejdet med rock'n'roll kollektion mig til at føle mig meget rolig. Når jeg er i en designproces forsvinder alt stress omkring mig, og derfor lytter jeg ofte til noget, der beroliger mig - og det er alt fra Jack Johnson til meditationsmusik".

Kom med Gigi Hadid og Tommy Hilfiger behind-the-scenes, da den tredje Tommy x Gigi capsule collection blev skabt i videoen nedenfor:

I galleriet har vi samlet et udvalg af den nye kollektion samt alle de cool kampagnebilleder af Gigi Hadid, hvor hun på et af dem er sammen med sin mor Yolanda Hadid. 

Psst... Kollektionen er både tilgængelig i Tommy Hilfiger butikker og online. 

#TommyxGigi: Ny kampagne og kollektion fra Tommy Hilfiger og Gigi Hadid

Relaterede artikler