Taskeikon får makeover: Her er den nye it-taske fra Proenza Schouler

Foto: PR
Hvis ikke du allerede drømte om den klassiske PS1-model fra Proenza Schouler, så bliver deres nyeste taskelancering uundgåeligt et ønske på listen over dine efterårskøb.
 
Den klassiske PS1-model har nemlig fået en lillesøster, og som skabt af samme kreative hånd, er hun mindst ligeså yndig, praktisk og god i størrelsen, som vi allerede kender hende.
 
Der er kræset for detaljerne på den nye PS1-model, hvor tasken med et stadig simpelt look har fået et nyt emalje logo tag og en opdateret lås med skruedetaljer, à la den vi kender fra Hava-tasken. Materialet er stadig en blød, kalveskind med struktur, som giver tasken form, og ligesom den kan bæres på skulderen, cross-over og som håndtaske.
 
Læs også: ELLE Update: Dét sker i september. Psst.. Opdateres løbende!
 
Bag det luksuriøse designermærke finder du den unge New York baserede designerduo, Jack McCollough og Lazaro Hernandez, der lancerede den første Proenza Schouler tøjkollektion i 2002, og som i 2008 udvidede designuniverset med en håndtaskekollektion, der introducerede os for den ikoniske PS1-model. 
 
PS1-tasken fra Proenza Schouler er i dag er blevet en del af brandets signatur, og er gentagne gang spottet i streetstylebilledet, under modeugerne og på celebrities som Mary Kate Olsen og Leighton Meester og senest på den røde løber, hvor Gigi Hadid til HSN Fashion Show 2015 fuldendte sit bright-and-white look med en hvid model.
 
Se billeder af den nye PS1-model her:
 
 
 
 

Psst... Blev du lige dødforelsket i den nye luksuriøse it-taske, så finder du den online hos Proenza Schouler lige her.

Relaterede artikler