Supermodel gør comeback som skodesigner for Aquazzura

Supermodel gør comeback som skodesigner for Aquazzura
Foto: @claudiaschiffer

Vi kender den tysk-fødte Claudia Schiffer som den nok største supermodel fra 90’erne, og med over 1000 forsider på modemagasiner som ELLE, Vogue og Harper’s Bazaar, er hun den model i verden, der har lagt ansigt til flest magasinforsider.

Og det er ikke kun sit kønne ansigt, Claudia Schiffer er kendt for. Hun er nemlig en sand power-kvinde, som udover supermodel, også kan skrive skuespiller og modedesigner på CV’et, da hun i efteråret sidste år lancerede et designsamarbejde med stylebop.com.  

Læs også: Her er Claudia Schiffers skønhedstips 

Nu springer den smukke Schiffer også ud som skodesigner, da det lukseriøse, italienske sko-brand Aquazzura lancerer en helt unik kollektion af sko, der er designet i tæt samarbejde med supermodellen. Claudia vil dermed iklæde dine fødder fashionable stiletter og komfortable flats med fine detaljer, og vi glæder os derfor til at (nærmest) kunne gå i samme fodspor som den smukke Schiffer. 

Foto: Aquazzura/PR

Den særprægede capsule kollektion er blevet til i et tæt samarbejde mellem Claudia Schiffer og Aquazzuras kreative direktør Edgardo Osorio, som lancerede sin første skokollektion for Aquazzura som kun 25-årig.

Edgardo har udtalt følgende om det nye samarbejde: ”Claudia er ikke kun en af de mest ikoniske kvinder i verden, men hun har også et helt særligt øje for mode, efter hun har arbejdet i industrien i så mange år. Det har været så spændende at arbejde sammen med hende og skabe den perfekte skogarderobe som vi begge to elsker.”

Den nye skokollektion reflekterer i dén grad Claudia Schiffers glamourøse liv, hvor der også har sneget sig et par flade sko ind, som er helt perfekte for kvinden, der konstant er på farten, og som absolut ikke vil stå med valget mellem komfort og fashionable fødder. Kollektionen byder nemlig både på elegante stiletter, støvletter med fine detaljer og flats, der udover at være behagelige også er bedårende. 

Kollektionen omfatter intet mindre end otte styles, og du kan se en teaser for kollektionen her:

 

#ClaudiaSchifferForAQUAZZURA is a combination of 8 styles which reflect Claudia's taste and lifestyle! #aquazzura #comingsoon

Et opslag delt af AQUAZZURA by Edgardo Osorio (@aquazzura) den

18. Sep 2017 kl. 1:04 PDT

Du kan få fat i din egen Claudia Schiffer x Aquazzura sko fra oktober 2017, hvor kollektionen kan købes i Aquazzuras butikker og i andre særligt udvalgte skoforretninger. 

Kan du heller ikke få nok af Claudia Schiffer? Så har vi i galleriet nedenfor samlet billeder af supermodellens rejse fra model i 1990’erne til den røde løber i dag…

Claudia Schiffer

Relaterede artikler