Stine Goya lancerer efterårets fineste sneakers - og inviterer til launch i Aarhus og København

Foto: PR

Sneaker-trenden er kommet for at blive, og de sporty referencer har stadig deres tag i modebilledet til efteråret. Og det er både vi og vores fødder usandsynligt glade for! For sneakers kan give et feminint look en klædelig casual kant, og så findes de behagelige sager efterhånden i ligeså mange former, farver og afskygninger, at der er (mindst) én sneaker til hvert et look. Og designerne fortsætter med at lokke os med nye styles...

Tirsdag den 1. august er er god dag for alle der er fan af sneakers og Stine Goyas farvestråelende og glimtende univers. Det er nemlig dagen, hvor efterårets nok fineste sneakers, nemlig modellen Abel fra Stine Goya, lander i Stine Goyas butikker - og sådan en funklende og farverig nyhed kalder naturligvis på en lille festlig fejring.

Derfor inviterer Stine Goya til lanceringsfest i deres to butikker i henholdsvis Aarhus og København - og alle er velkomne!

Her vil være drinks og lemonade, snacks, en spændende konkurrence - og en lille gave til alle der shopper!

Så sæt kursen mod Stine Goya den 1. august, så du kan få fingrene i et par #goyasneakers - eller være den heldige gæst, der vinder et par af de orangerøde glimmer-sager! 

Kom med til Stine Goyas sneaker-launch 1. august fra 17.00 til 19.00 her:

København
Stine Goya Store
Østerbrogade 46
2100 København Ø

Aarhus 
Stine Goya Store
Volden 4
8000 Aarhus C

Rsvp. til [email protected] - Skriv hvilken butik, du ønsker at komme forbi i emnefeltet
 
 
 

Relaterede artikler