Start julestemningen med H&M og Katy Perry

Med Katy Perry i front sørger H&M for, at vi atter kommer i julestemning - og endda på den virkelig fine, humoristiske og glade måde!
 
Men sit finurlige væsen optræder Katy Perry både i H&M's julekampagne- og film, hvor hun optræder som en fe, der tryller forskellige karakterer frem - nogle, der alle får os til at tænke på julen: kagemænd i menneskestørrels, store gaver på rulleskøjter og store, vamsede teddybjørne.
 
Se også: Sådan styler du: Herreskjorten
 
De fleste kender nok Katy Perry som en person med hang til netop humor, kreativitet og fest, og det kommer derfor heller ikke bag på os, at hun selv er vild med kampagnen - og at den har været særlig sjov at lave:
 
“Jeg har haft det så sjovt med at filme denne julekampagne med Jonas Åkerlund, samt alt det sjove tøj, særligt min favorit Elfie Selfie sweateren. H&M har været en del af min udvikling af min personlige stil siden jeg var 13 år, da jeg begyndte at mikse sjove, prisvenlige H&M styles ind i min vintagegarderobe. Jeg glæder mig til at give din garderobe lidt funklen med denne magiske julekollektion,”  fortæller Katy Perry.
 
Katy Perry er en travl kvinde for tiden, og foruden kampagnen for H&M - og det faktum, at hun lige har indtaget førstepladsen på Forbes' liste over bedste betalte kvinder i 2015 - så har Katy Perry også lige teaset for en ny App på sin Instagram. App, der har fået navnet 'Katy Perry Pop' beskrives som en hjælp til at forfølge sine musikalske drømme. 
 
Se også: Calvin Klain x Zalando: Hvad er sexet for dig?
 
H&M's julekollektion fås i H&M-butikker verden over fra midten af november, og har også til formål at støtte børn i Myanmar med specielt designede gavekort. For hvert solgt kort donerer H&M Conscious Foundation 5 % af prisen til UNICEF. UNICEF bruger pengene til kvalitetsundervisning af sårbare børn i Myanmar, hvor der er et akut behov for at forbedre adgangen til basal undervisning. Gavekortet kan fås i H&M-butikker verden over til og med den 31. december.
 
Den særlige Katy Perry-julekollektionen lander som skrevet først i butikken i midten i november - men vi har samlet alle kampagnebillederne af Katy Perry og kollektionen i galleriet, så du kan se, hvad du kan glæde dig til!
 
Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!'
 

Kom i julestemning med H&M og Katy Perry

Relaterede artikler