Se Prins William og Kates officielle foto

Den meget anerkendte modefotograf, Mario Testino, stod for den royale fotografering, da engelske Prins William og Kate Middleton skulle have taget deres officielle forlovelsesfoto. Det var William selv, der valgte Testino, da de har arbejdet sammen før.Det var derimod Kate Middleton selv, der stod for sin makeup. Det gjorde hun i øvrigt også forud for TV-interviewet umiddelbart efter deres forlovelse - det er da dejligt usnobbet af en engelsk nyroyal. We love!

Det unge par har fået taget to billeder - både et (det lille), som er meget klassisk for et officielt, royalt forlovelsesfoto og til forveksling ligner dem, vi kender af de danske royale, men de valgte også, som det ses øverst, at få taget et mere afslappet foto, som skal symbolisere de to som par.

Den smukke, blå forlovelsesring, som Kate Middleton bærer på billedet øverst, er den, som Williams far Prins Charles i tidernes morgen gav hans mor, den nu afdøde Lady Diana.

Pssst...: Se i galleriet herunder, hvorfor ELLE allerede i januarudgaven af ELLE i år udnævnte Kate Middleton som stilikon!

Se Prins William og Kates officielle foto

Relaterede artikler