Aiayu lancerer ny kollektion i én enkelt farve

Foto: PR

Med deres særlige sans for materialer, en bæredygtig etik og en farvepalet der sædvanligvis byder på bløde, neutrale nuancer, er det ikke overraskende at det danske brand Aiayu har vundet mange hjerter, og er flyttet ind i både hjem og garderobe hos de fleste stilbevidste kvinder.

Er du også fan, kan du glæde dig til brandets nye limited-edition-kollektion sættes til salg. Det bæredygtige favorit-brand får nemlig et lidt nyt look, når de den 9. januar lancerer ’Aiayu Black’, og for en kort tid lader farven sort indtage Aiayus univers. I to uger bliver både brandets webshop, såvel som den fine butik på Store Strandstræde, overtaget af farven der kan redde enhver tøjkrise, når Aiayu Black flytter ind på hylderne, og både tøj og boligtilbehør udelukkende sælges i den tidløse nuance. 

Læs også: Birger Christensen lancerer webshop

Ideen til den monokrome kollektion fik Aiayus designer, Maria Høgh Heilmann, da hun en morgen ledte sin garderobe igennem efter den perfekte sorte sweater - og nu har designet sit eget bud "Jeg har altid gået meget i sort, endda om sommeren. Jeg kan godt lide den styrke og alsidighed, den sorte farve har. Den kan både simplificere og forstærke".

Samtidig er kollektionen i tråd med Aiayus tankegang om at skabe tøj der holder, både i kvalitet og design, som modstykke til modeverdenens evigt skiftende trends og tendenser.

Læs også: Kate Moss springer ud som tapetdesigner

Aiayu Black er samtidig den første i en serie af ’between season’-kollektioner, så hvis du er vild med konceptet, kan du allerede nu glæde dig til flere spændende koncepter og nyheder fra det danske favorit-brand.

Psst… klik dig igennem galleriet, for at få et sneak-peak på de sorte nyheder til både dit hjem og dit klædeskab...

Aiayu Black

Relaterede artikler