Se de 5 vilde, customized Balmain-looks Beyoncé indtog Coachella i

foto: @beyonce

Lørdag den 14. april indtog Beyoncé scenen til årets Coachella festival, der hvert år siden 1999 har fundet sted i Californiens tørre ørken. Og efter Beyoncés optræden på Coachella, festivalen, som er et absolut must at besøge for fashionistaer og musikelskere verden over, er det sikkert, at festivalen nu med god grund kan skiftet navn til #Beychella.

For da Queen-B indtog scenen, gik alle de fremmødtes vildeste Beyoncé-drømme i opfyldelse og koncerten skrev sig på mange måder ind i moderne musikhistorie. Dronningen af pop sang sig igennem intet mindre end 26 sange, hvor hun til tre af sangene genforenede Destiny's Child til lyden af intense skrig fra publikum:

Til sangen Déjà Vu hev hun Jay-Z med op på scenen, og gav os en forsmag på alt det, der venter, når Beyoncé og Jay-Zs tour indtager Parken med deres ’On The Run 2’-tour; at sige, vi glæder os til koncerten på dansk jord, ville være årets underdrivelse. 

Og som bekendt gør Beyoncé aldrig(!) noget halvt; derfor performede hun naturligvis på Coachella – undskyld, Beychella – iført de smukkeste, skræddersyede Balmain-outfits designet særligt til denne koncert. 

 

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

14. Apr, 2018 kl. 11.17 PDT

Forberedelserne til Beyoncés fashionable optræden startede, da celeb-stylisten Marni Senoforte opsøgte Oliver Rousteing, kreativ direktør for Balmain, efter Balmains A/W-18 runway show og forklarede, at Beyoncés team arbejdede på at finde den helt rette designer for koncerten. Ifølge Vogue, var det et tilbud, Oliver ikke kunne afslå: ”Marni forklarede, at Beyoncé ledte efter outfits i militær-stil, og silhuetterne blev derfor Mad Max-inspireret - en futuristisk fortolkning af militær-looks til efteråret var det perfekte match”.

Læs også: H&M afslører deres næste designsamarbejde med Gigi Hadid i front 

Men da Beyoncé selvsagt ikke er gjort af et dødeligt stof som os andre, kunne hun naturligvis ikke optræde i outfits, som andre også kunne ses i. Derfor blev hvert eneste at Beyoncés outfits skræddersyet til den specielle aften.

Udover Beyoncé iklædte Balmain også de omkring 200-dansere på scenen samt Kelly Rowland og Michelle Williams fra Destinys Child. Oliver Rousting havde blot et par uger til at kreere alle designs, og det kostede ham, samt design-teamet, mere end et par søvnløse nætter ifølge Vogue

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Om det tætte samarbejde med Queen-B udtaler Oliver: ”Hun har sådan en karakteristisk vision for mode og for sin musik. Jeg var i samme rum som hende, og hun gav direkte feedback på, hvordan lyset skulle ramme tøjet, og hvad musikken skulle understrege ved hvert look – jeg skulle aldrig gætte hvad, næste skridt var”.

Se alle de i alt fem vilde, customized Balmain-looks fra Beyoncés Coachella-koncert lige her: 

 

Et opslag delt af OLIVIER R. (@olivier_rousteing) den

15. Apr, 2018 kl. 1.30 PDT

 

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

14. Apr, 2018 kl. 11.20 PDT

 

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

15. Apr, 2018 kl. 12.47 PDT

 

Et opslag delt af BALMAIN (@balmain) den

15. Apr, 2018 kl. 10.31 PDT

Psst... Hvis du heller ikke kan få nok af Beyoncés vilde koncert-looks, kan du her swipe dig gennem Beyoncés flotteste koncert-outfits gennem tiden.

Se Beyoncés flotteste koncert-outfits igennem tiden

Relaterede artikler