H&M afslører deres næste designsamarbejde med Gigi Hadid i front

Foto: H&M

Musikfestivallen Coachella er en af de mest hypede festivaler blandt kendisserne, herunder de eftertragtede Victoria's Secrets modeller, og der findes derfor næppe end bedre anledning for H&M at afsløre deres kommende designsamarbejde, end netop Coachella. 

Og det gjorde de så.

Med en livevideo med Gigi Hadid og Creative Director hos MOSCHINO, Jeremy Scott, afslørede H&M, at deres næste designersamarbejde er med det ikoniske italienske brand, MOSCHINO. 

Videoen blev vist på digitale skærme til Coachella og blev broadcastet live på H&M's sociale medie-kanaler til overraskelse for gæsterne.

Jeremy Scott og Gigi Hadid var iført de første look fra MOSCHINO x H&M-kollektionen, som er fuld af den vitalitet, legesyge og humor - præcis som vi kender Moschino efter Jeremy Scott tiltrådte som Creative Director for modehuset i 2013.

Jeremy Scott har designet helt nye designs til MOSCHINO [tv] H&M-kollektionen til både kvinder og mænd, såvel som en hel kollektion af accessories:

"Jeg er så begejstret for MOSCHINO [tv] H&M. Mit arbejdsliv har handlet om at connecte med mennesker igennem mode, og med det her samarbejde kan jeg nå endnu flere af mine fans, end jeg har kunnet før, " siger Jeremy Scott, Creative Director hos MOSCHINO.

MOSCHINO [tv] H&M vil blive solgt online og i udvalgte H&M-butikker verden over fra d. 8. november.

Vil du have et gensyn med nogle af geniale popkollektioner, som Moschino har leveret til modeugerne, siden han kom til i 2013?

Så se med i galleriet, hvor du kan se billeder fra Moschinos S/S 2015-show, hvor showet og kollektionen var dedikeret til Barbie og hendes lyserøde univers med 'Moschino'. A/W 2014-showet med McDonald's-referencer og det seneste A/W 2018-show, der var dedikeret til Jackie Kennedy.

Moschino genlever Jackie Kennedy på Catwalken

 

Relaterede artikler