Det er officielt: Beyoncé og Jay-Z giver koncert i Danmark

Foto: All Over Press

Den 23. juni kommer et af vores absolut yndlings ægtepar til København, hvor de indtager Parken i en episk fælleskoncert.

Rygterne om en Beyoncé/Jay-Z koncert startede i sidste uge, men koncerten er nu bekræftet som en realitet - og vi kan ikke få armene ned!

De musikalske genier indtager Danmark som en del af turneen 'On the Run 2', som er en naturlig efterfølger til deres første fælles turné, der i 2014 strakte sig over 21 koncerter.

Her var Paris dog den eneste europæiske hovedstad til at få glæden af Beyoncé og Jay-Z. De gav koncert hele to gange i den franske hovedstad, men nu kommer de altså heldigvis også til Danmark!

Læs også: Hvilken Beyoncé sang skal du danse til baseret på dit stjernetegn? 

Billetsalget starter den 19. marts klokken 10, så sæt alarmen på din telefon allerede nu - vi forudsiger, der bliver rift om billetterne, du kan købe i syv forskellige prisklasser. Alt afhængig af placeringen, kan du få fingrene i din egen billet fra 450 kroner.

I galleriet nedenfor kan du varme op til koncerten med Beyoncés flotteste koncert-outfits gennem tiden. Mon ikke Queen-B kommer klædt til Parken til sommer som den musikalske dronning, hun er?  

Se Beyoncés flotteste koncert-outfits igennem tiden

 

 

Relaterede artikler