Se de 20 vinderlooks fra ELLE Fashion Now - og kom med backstage på en international ELLE modeskydning!

ELLE er verdens største modemagasin med lokale udgivelser i 46 lande over hele verden. Og med den flotte førsteplads, kommer naturligvis også muligheden for altid at have fingeren på pulsen overfor at finde og dyrke de allerdygtigste designatlenter, der hele tiden spirrer frem i alle ELLE-landene.
 
 
Derfor lancerede ELLE International i begyndelsen af 2017 programmet 'ELLE Fashion Now' hvor hvert ELLE-land har mulighed for at indstille en lokal designer, der er særligt talentfuld og har karater af at være 'one to watch', til en stor international talentkonkurence. I alt indstillede 44 ELLE-lande en designer med tre looks til konkurrencen, hvor alle ELLE-læsere og modeinteresserede kunne stemme på deres favorit online, og være med til at bestemme hvem, der er det nye internatioonale designtalent, man som modeelsker bare skal kende! 
 
Fra Danmark valgte ELLEs moderedaktion at nominere den dygtige Cecilie Bahnsen - for hvem er hottere og mere up-and-coming lige nu end hende?!
 
Cecilie Bahnsen blev desværre ikke blandt vinderne i 2017 (det var også et stærkt feldt!), men det gjorde til gengæld nye designere fra blandt andet Spanien, Sverige og Taiwan. 
 
Kom med backstage på fotoskydning af de 20 vinderlooks fra verdens mest upcoming designtalenter i denne video:
 
 
Video: Gilles Bensimon 
Styling: Sylvia Montoliu (ELLE Spain) 
Fashion Editor: Charlotte Deffe (ELLE International)
 
I galleriet nedenfor kan du se de 20 vinder-looks en for en, og du kan læse meget mere om verdens nye modetalenter på ELLE Fashion Nows officielle site. 
 

Se de 20 vinderlooks fra ELLE Fashion Now - og kom med backstage på en international ELLE modeskydning!

 
 
 

Relaterede artikler