Samarbejde Robyn designer eksklusiv capsule kollektion med Björn Borg

Foto: Robyn x Björn Borg

Robin Miriam Carlsson aka Robyn storhittede for mange år siden med sangene Dancing On My Own og With Every Heartbeat, og i oktober 2018 blev otte års musikalsk tavshed så brudt med albummet Honey.

Musikken, som 39-årige Robyn har dyrket siden midten af 1900’erne, er dog ikke det eneste, hun har fået tiden til at gå med på det sidste.

Det svenske sport- og modebrand Björn Borg kan nemlig fortælle, at de i kreativt samarbejde med den internationale popstjerne Robyn har skabt en eksklusiv capsule kollektion, som lanceres i februar 2019.

Robyn. Foto: MEGA.

Robyn.

Samarbejdet, som har fået navnet RBN, består af en eksklusiv capsule kollektion, som er kreeret og udviklet af Robyn i samarbejde med hendes veninde, stylisten Naomi Itkes, og Björn Borgs designteam.

Robyn og Naomi er begge vokset op i Sverige, og det fælles perspektiv har dannet grundlaget for kollektionen, der består af sportstøj, street wear og fashionabelt work wear. Kollektionen, der er unisex, er inspireret af nogle af Robyns yndlingsoutfits samt nogle af Björn Borgs arkiver fra 80’erne.

"RBN afspejler min kærlighed til streetstyle, og hvilke signaler det sender i ungdomskulturen. Jeg tænkte, det ville være cool at lave træningstøj, som kan bruges, uanset om jeg træner eller går i byen" siger Robyn.

"Vi er meget stolte over dette samarbejde, og kollektionen der er kommet ud af det. Robyn er den perfekte samarbejdspartner - et svensk ikon med sin egen stemme og fornemmelse for mode. Vi har længe, før vi satte vores kreative kræfter sammen, været meget inspirerede af Robyn, hendes stil og hendes måde altid at vælge sin egen vej og udfordre normerne" siger Mija Nideborn, design direktør hos Björn Borg.

Kollektionen lanceres i februar 2019.

Relaterede artikler