Solbriller Ray-Ban præsenterer 2 cool bud på sommerens solbriller med DJ og it-girl Peggy Gou

Ray-Ban

Ray-Ban Studios er et dynamisk samlingspunkt for innovation og inspiration indenfor musikbranchen, hvor der samarbejdes med nyskabende artister, som er med til at forme nutidens musikscene.

Og nu lancerer Ray-Ban et nyt solbrille-samarbejde med DJ, producer og it-girl Peggy Gou, der kommer som kaldet i forhold til de begyndende dage med solskin og lidt varmere temperatuer. 

Peggy Gou er født i Korea, men lige nu bosat i Berlin, og særligt kendt for sit virke som DJ og producer, ligesom hun også er stor på de sociale medier, hvor hun på Instagram pt. har mere end 635.000 følgere.

Og nu er Peggy Gou så sprunget ud i eksklusivt samarbejde med Ray-Ban, hvor man tydeligt kan se hendes interesse for mode og stil. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

For første gang lancerer Ray-Ban nemlig solbriller med en tilhørende accessory i form af en gylden kæde til solbrillerne, som er udsmykket med Peggy Gous initialer. 

Foto: Ray-Ban

Begge modeller er opdaterede versioner af to ikoniske designs fra 70’erne, som er hevet frem fra Ray-Ban-arkiverne.

Den firkantede model har gråblå glas og koster 1.990 kroner, og den ovale model har rosa glas og koster 1.520 kroner.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Så hvis du mangler et par nye solbriller, kan du købe Ray-Ban x Peggy Gou solbrillerne på Ray-ban.com, men skynd dig, for de fås kun i et begrænset antal...

Ray-Ban lancerer samarbejde med DJ og modeikon Peggy Gou

Relaterede artikler